- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Royal Mansion, camera de hotel de 100.000 de euro! Cum arată locul în care doar cei mai bogați oameni ai lumii își permit să se cazeze

03 Feb, 23:18 • Fundeanu Madalina
Royal Mansion, cea mai scumpă cameră de hotel din lume! Doar cei mai bogați oameni își permit să se cazeze aici!
Royal Mansion, camera de hotel de 100.000 de euro! Cum arată locul în care doar cei mai bogați oameni ai lumii își permit să se cazeze

Unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume a fost inaugurat anul trecut, în Dubai. Este vorba despre complexul de lux Atlantis the Royal, în care doar cei mai bogați oameni își permit să se cazeze. Cea mai atractivă parte a hotelului este apartamentul Royal Mansion, ce se întinde pe două etaje și oferă oaspeților o experiență spectaculoasă. Totuși, prețul apartamentului de lux este unul exorbitant, doar magnații permițându-și să se cazeze aici, relatează Cancan.ro.

Royal Mansion, cea mai scumpă cameră de hotel din lume!

Complexul de lux de 43 de etaje Atlantis the Royal a fost deschis în 2023 și se află în Dubai, pe insula artificială Palm Jumeirah. Inaugurarea sa a fost marcată de un concert susținut de Beyoncé, dar și de o petrecere fastuoasă la care au participat nume mari din showbiz-ul internațional precum Kendal Jenner, Robel Wilson sau Ellen Pompeo. În cadrul acestui hotel se află și cea mai scumpă cameră de cazare din lume, în care doar cei mai bogați oameni ai lumii își pot permite să se cazeze: Royal Mansion.

Așadar, Royal Mansion se întinde pe etajele 18 și 19 ale compexului Atlantis the Royal. Are o suprafață de 1.130 m² și 4 dormitoare, o terasă de 476 m² și o piscină. De asemenea, apartamentul care a fost proiectat cu un tavan cu înălțime dublă, cuprinde și un living, o sala de mese, o bucătărie, un bar cu zonă dedicată jocurilor și un birou pe două etaje.

Camerele acestui apartament de lux sunt decorate cu obiecte de la designeri de lux, iar elementul reprezentativ este marmura Calacatta, cel mai scump tip de marmură, care acoperă atât podeaua, cât și pereții. Mai mult, pentru decorarea camerelor s-a optat pentru cele mai fine textile, de la draperii de mătase la covoare din lână și lenjerii de pat din satin și mătase pură.

Citește și: Cristi Borcea renunță la afacerea sa de pe litoral. Câte milioane de euro trebuie să scoți din buzunar pentru a-i prelua în 2024 hotelul de lux

Royal Mansion, Atlantis the Royal
Royal Mansion, Atlantis the Royal

În plus, apartamentul pune la dispoziția clienților cea mai spectaculoasă priveliște din Dubai, cu o vedere panoramica asupra zgârie-norilor Burj Khalifa, Ain Dubai și Golfului Persic.

„Am vrut sa facem ceva foarte elegant, foarte grandios și bogat, ceva care să fie universal atractiv. Am sperat ca fiecare oaspete care intră în apartament să se simtă ca acasă. Marmura Calacatta este pretutindeni, iar în unele locuri este precum o lucrare de artă”, a declarat Timothy Kelly, administratorul hotelului.

Cât costă să te cazezi în Royal Mansion

Royal Mansion include și o mulțime de facilități de lux precum: televizor cu diagonală de 3,7 metri, un număr nelimitat de perne și halate de baie Frette, acces nelimitat la un salon de masaj, săli de fitness cu antrenori privați, mâncare pregătită de bucătari cu stele Michelin disponibili la orice oră și piscină privată.

Pentru a se bucura de toate acestea, cei care își doresc să se cazeze aici trebuie să scoată din buzunar cel puțin 100.000 de euro. În mod evident, apartamentul a fost creat pentru clienții de rang înalt precum: familiile regale, politicieni, șefi de stat, celebrități și oameni de afaceri extrem de bogați.

Cei care se cazează aici au partem, de asemenea, și confidențialitate și securitate. Un lift privat la subsol asigură vizitatorilor posibilitatea de a-și putea accesa camera fără a fi văzuți.

„În special la acest nivel, clienții caută modalități prin care să se poată bucura de timpul lor privat fără a fi atât de vizibili în public”, a mai spus Timothy Kelly.

Vezi și: Doar 3 oameni din întrega lume pot să călătorească fără pașaport! Din ce motiv nu au nevoie de acest document