- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

S-a aflat motivul pentru care Gigi Becali a dat o șpagă colosală! Șeful FCSB a fost dat de gol!

28 Jun, 17:53 • Constantin Cristina
Gigi Becali a fost prins când a dat o șpagă uriașă! Iată motivul pentru care omul de afaceri ar fi dat 500 de euro.
S-a aflat motivul pentru care Gigi Becali a dat o șpagă colosală! Șeful FCSB a fost dat de gol!

S-a aflat motivul pentru care Gigi Becali ar fi dat o șpagă generoasă, doar pentru a ajunge la un concert, a transmis gsp.ro.

Valentin Sălăgean, om de afaceri, a dezvăluit ce a făcut, mai exact, latifundiarul din Pipera cu suma de 500 de euro. Povestea este din 2008, timp în care Gigi Becali ar fi putut sta lângă prințul Albert de Monaco, înaintea unui concert susținut de celebra Celine Dion, la Monaco. Milionarul ar fi plătit 500 de euro șpagă pentru a ajunge la respectivul concert.

Citește și: Fiica cea mare a lui Gigi Becali a vândut hotelul Inter din Venus. Familia Becali s-a ales cu un profit de 1.2 milioane de euro

„Era concert Celine Dion. N-am prins locuri în față, dar am prins la balustradă. Sunt 5.000 de persoane, acolo se deschide tavanul seara. Eram cu Gigi, cu Luminița, soția lui, cu Vasi Geambazi, nepotul lui. Gigi zice: „Bă, eu nu stau aici, nu-mi place! Uite acolo jos două mese! Erau două mese, cu câte cinci locuri. Îl chem pe Jacques nu știu cum, șeful de sală, aveam cartea lui de vizită de la cineva. Îmi pregătisem tot terenul, cu Gigi nu poți să mergi nepregătit, e repezit”, a spus Sălăgean.

S-a aflat motivul pentru care Gigi Becali a dat o șpagă colosală! Șeful FCSB a fost dat de gol!

Ulterior, omul de afaceri a spus cum a reușit Becali să obțină locurile la concertul unde își dorea să fie.

„Era o coadă când ne-am dus… Dincolo de un cordon, erau doar două persoane. M-am dus cu una de 500 de euro și zic: „Sunt cu viitorul președinte al României și nu vrea să stea la coadă”. Ăia: „Veniți încoace imediat!”. L-au chemat de la coadă: „Domnul Becali, please!”. (n.r. – imită tonul satisfăcut al lui Becali). „Da, bă, asta îmi place cu tine, că te descurci”.

500 de euro deschid ușa oriunde în lume. I-am zis că sunt consilierul lui pe probleme de travel și entertainment. Am intrat, dar lui Gigi nu-i plăcea, voia la mesele alea două. Vorbesc cu Jacques și îmi zice: „Nu pot să-ți dau acolo. În fiecare seară o masă e a prințului Albert și una a primarului din Monaco”, a spus Sălăgean.

Gigi Becali
Gigi Becali

Tot el continuă povestea cu amănunte, fără să scape ceva.

„Primarul, Georges (n.r. – Georges Marsan), e împreună cu o româncă, Antoaneta. L-am cunoscut la Constanța, a fost în vizită la Mazăre. Eu am fost șofer. Îi zic lui Jacques: „Georges nu vine în seara asta că e cu Antoaneta la o masă oficială. Dă-mi masa aia”. Și îi dau 1.000.!”, a dezvăluit omul de afaceri.

Bărbatul a specificat că Jacques nu a vrut să primească inițial banii, însă Gigi Becali a insistat apoi mărind suma la 2.000, 3.000, 5.000 sau cât vrea pentru a obține locurile.

De asemenea, milionarul ar fi vrut să ajungă şi la nunta prințului. „În două minute apare prințul Albert. S-a așezat la masa lui, spate în spate cu Gigi. Începuse Celine Dion să cânte. Urma nunta prințului, Ilie Năstase era invitat. Îi zic lui Gigi: „Poate facem rost de o invitație să mergem și noi la nuntă”. Gigi zice: „Da, bă, merg eu cu Băsescu!”. Se împăcase cu Băsescu. Îmi zice: „Vorbește, bă, cu ăsta! (n.r. – cu prințul Albert).

Zic: „Cum să vorbesc, mă?! Are bodyguarzi”. Prințul e născut în aceeași zi cu mine. În fine, i-am zis lui Gigi că nu pot să vorbesc cu prințul. Face: „Bine, mă, hai să mergem că și așa țipă asta (n.r. – Celine Dion), zbiară în urechile mele! Hai să mâncăm un șnițel”, a mai spus acesta.

Alte articole: Dumitru Dragomir face o investiție de 30 milioane de euro. Omul de afaceri a cumpărat un teren de la Gigi Becali și pregătește construcția unui nou ansamblu rezidențial în Capitală