- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

S-a terminat cu grijile când mergi pe litoral! Iată 3 soluții unde poți să-ți ascunzi bunurile când vrei să intri în apă

16 Jul, 10:16 • Constantin Cristina
Te-ai săturat să pierzi banii în apă pentru că îți e frică să-i lași pe litoral. Iată cum poți să stai fără grijă.
S-a terminat cu grijile când mergi pe litoral! Iată 3 soluții unde poți să-ți ascunzi bunurile când vrei să intri în apă

Românii stau cu teama unde își lasă telefonul și banii în momentul în care merg pe litoral, iar acest lucru nu-i lasă să se relaxeze pe deplin. Iată câteva variante pentru a scăpa de această frică, a informat cancan.ro.

Citește și: Pasul și șezlongul! Disperarea turiștilor, din cauza șezlongurilor înghesuite de pe litoral „Nu cumva administratorul de plajă are obligația de a asigura și niste wc-uri?”

Locurile ideale unde îți poți ascunde telefonul și banii când mergi pe litoral

Locul unde să lăsăm bunurile pe care le aduce cu noi pe litoral, deoarece nu pot lipsi din geanta noastră, este o grijă în plus. Iar vacanța nu mai este vacanță dacă ne confruntăm cu astfel de griji.

Așadar, o primă soluție la această problemă ar fi să luăm o sticlă goală de soluție pentru protecția solară și să ascundem banii sau telefonul, dacă încape, deoarece nimeni nu s-ar fi gândit că în acest recipient se pot afla bunuri de valoare.

litoral
litoral

Ascunzătoarea este ideală ​​​​​​​pentru a-ți pune banii, inele, cercei și alte bijuterii micii. Ia un tub vechi de protecție solară și taie-l fix sub capacul de răsucire. Clătește bine recipientul, apoi lasă-l să se usuce. Ulterior, pune o batistă lângă obiectele de valoare introduse, pentru a împiedica crearea zgomotului care ar putea atrage atenția.

Al doilea loc bun este o minge de tenis veche, iar al treilea loc este o carte veche. Cartea este o soluție pentru a depozita telefonul mobil sau cheile de la cameră. Aceasta trebuie să aibă o copertă groasă care să țină obiectele pe loc, mai mare decât filele. În procesul de pregătire, vei avea nevoie și de un obiect ascuțit cu care să tai paginile în așa fel încât să lași și margini, dar să ai și loc pentru obiecte.

Alte articole: Incredibil! Amendă 36.000 de euro dacă dai muzica tare pe plajă! Unde se întâmplă acest lucru