- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Salariu de 3.000 de euro pe lună într-un stat european! Venit lunar uriaș pentru muncitorii necalificați

21 Jan, 12:34 • Fundeanu Madalina
Salariu de 3.000 de euro pe lună pentru muncitorii necalificați din această țară! O mulțime de tineri aleg să plece în străinătate pentru a lucra, având parte de condiții mai bune.
Salariu de 3.000 de euro pe lună într-un stat european! Venit lunar uriaș pentru muncitorii necalificați

În acest stat european, muncitorii primesc un salariu impresionant! O mulțime de tineri aleg să plece în străinătate pentru a lucra, având parte de altfel de condiții, în funcție de munca pe care o prestează. Există țări în care salariul și condițiile de trai se află la un nivel superior. De această dată vorbim de o țară în care se oferă un salariu de 3.000 de euro pentru muncitorii necalificați. Venitul lunar este de 4 ori mai mare decât salariul minim brut pe economie din România, potrivit cancan.ro.

Salariu de 3.000 de euro pe lună pentru muncitorii necalificați din această țară!

Mulți decid să plece în străinătate pentru a-și face un rost în viață. Uneori, însă, experiența avută peste hotare poate fi dificilă, mai ales când vine vorba despre integrarea într-un grup. Există țări în care salariile minime au crescut, iar de data aceasta avem în prim-plan un stat care oferă în jur de 3.000 de euro pentru muncitorii necalificați.

De exemplu, în Suedia, un muncitor necalificat ar putea încasa 3.000 de euro sau chiar mai mult. Este important faptul că piața muncii din Suedia se află într-o continuă dezvoltare, motiv pentru care există cerere pentur muncitori străini. În Suedia, un inginer civil ar putea încasa între 3.000 și 5.000 de euro lunar.

Te-ar mai putea interesa și: Cum ne va schimba viața inteligența artificială în următorii 5 ani. Bill Gates: „Ca și cum ai avea un angajat care să fie tutore”

salariu
salariu

Pe de altă parte, profesorii încasează un salariu lunar între 2.400 și 3.500 de euro. De asemenea, pe pământul suedez, cel mai mare salariu îl încasează medicul. Venitul variază între 3.500 și 7.000 de euro. Țara se află în topul statelor care oferă o calitate a vieții înaltă.

Făcând un calcul rapid, venitul lunar de 3.000 de euro (aproximativ 14.930 de lei) din Suedia este de 4 ori mai mare decât salariul minim brut pe economie din România. Acesta este de 3.300 de lei, iar de la data de 1 iulie 2024 se majorează la 3.700 de lei.

Multe persoane aleg să plece peste hotare, în Suedia, să lucreze, tocmai pentru condițiile pe care statul le oferă. Țara nordică din Europa de Nord pune accentul pe educație, bunăstarea cetățeanului, dar și pe infrastructură.

Pe de altă parte, în Elveția, un casier la supermarket încasează lunar în jur de 5.000 de euro. Cât despre un angajat din curățenie, câștigă aproape 50.000 de euro pe an, potrivit surselor.

Vezi și: Inflația din România, a doua cea mai mare din UE în decembrie 2023. În ce domenii au fost înregistrate cele mai mari scumpiri