- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Salariul uriaș pe care îl câștigă un vânzător de la Hornbach. Poate ajunge egal cu cel de director

20 Oct, 10:30 • Cornel Ghimeșan
Dacă te gândești să îți schimbi locul de muncă, trebuie să știi că la Hornbach oferta salarială este una care merită luată în calcul. Salariile sunt semnificative, iar vânzătorii au parte de venituri similare cu cele ale directorilor.
Salariul uriaș pe care îl câștigă un vânzător de la Hornbach. Poate ajunge egal cu cel de director

Mulți români s-au întrebat care este nivelul salariilor pentru angajații de la Hornbach București, iar ceea ce au descoperit a fost cât se poate de surprinzător. Se pare că sumele pe care angajații le bagă în buzunar la finalul lunii nu sunt deloc de neglijat. Dacă aruncăm o privire pe fluturașul de salariu, o casieră primește un salariu lunar net de 3.600 de lei, în timp ce un director adjunct câștigă 4.500 de lei. Mai mult de atât, un lucrător comercial principal primește 3.000 de lei. Se observă o creștere salarială față de 2021, când același lucrător comercial câștiga 2.800 de lei lunar și primea tichete de masă în valoare de 420 de lei pe lună.

Citește și: Certificatul Auto-Pass va fi eliberat de RAR în 2024. Ce conține documentul de care vor avea nevoie șoferii din România

În septembrie 2021, un lucrător comercial câștiga aproape la fel ca un director, adică 4.550 de lei, plus bonuri de masă în valoare de 480 de lei, conform informațiilor furnizate de undelucram.ro. Șefii de raion sau consilierii de vânzări obțineau lunar 3.800 de lei.

Nu este un secret că angajații marilor supermarketuri din România ar câștiga semnificativ mai mult dacă ar lucra în alte țări. Platforma „Kununu” oferă informații detaliate despre salariile angajaților din supermarketurile din Germania.

Cât câștigă angajații Hornbach din Germania

Salariile variază semnificativ în funcție de nivelul de calificare. Vânzătorii din magazinele de bricolaj câștigă mai bine decât cei din industria alimentară. De exemplu, un vânzător de la Hornbach câștigă 2.475 euro brut pe lună (29.700 euro brut pe an), iar un asistent instruit obține 2.550 euro pe lună (30.600 euro pe an).

La DM, salariul mediu brut al unui vânzător este de 2.241 euro pe lună (26.900 euro pe an), iar un asistent instruit câștigă 2.366 euro pe lună (28.400 euro pe an). În plus, un director de sucursală câștigă 4.183 euro pe lună (50.200 euro pe an).

Hornbach este o companie germană fondată în 1877, specializată în vânzarea de materiale de construcție și produse pentru amenajarea casei și grădinii. Compania are prezență în nouă țări europene, cu 158 magazine în Austria, Cehia, Elveția, Luxemburg, Olanda, România, Slovacia și Suedia. La nivel global, Grupul Hornbach are aproximativ 20.000 de angajați, inclusiv peste 750 în România.

Citește și: Preț benzină și motorină 20 octombrie. Carburanții se scumpesc înainte de weekend

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult