- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Secretarul de stat PSD, Cristian Vasilcoiu, își pune presa în cap! Acesta susține că își asumă orice risc

01 Nov, 21:30 • Cornel Ghimeșan
Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii condus în prezent de Marius Budăi, a avut o reacție pe pagina sa de Facebook în ceea ce privește presa, în contextul „petrecerii Elon Musk”. Acesta este de părere că presa ar trebui reglementată și că își asumă că ar putea fi demis pentru aceste afirmații.
Secretarul de stat PSD, Cristian Vasilcoiu, își pune presa în cap! Acesta susține că își asumă orice risc

Aecretar de stat la Ministerul Muncii,Cristian Vasilcoiu, susține într-o postare pe Facebook faptul că presa se află în punct critic și că ar fi necesară „reglementarea presei”, o idee pe care o spune public știind că ar putea să-l afecteze, o consecință fiind demiterea sa.

Alte articole: Facturile uriaşe îi sperie pe români. Peste 50% se tem că nu vor putea plăti facturile pentru utilităţi la iarnă

„Am lucrat 17 ani în presă, dar ce se întâmplă acum e delir!Și explic: Elon Musk e un sindrom!Vrea cineva să crească prețurile în imobiliare, se asigură, evident pe bani, că va apărarea asta la știri, în regim de BN, adică vor crește prețurile cu X%! Că va crea panică în piață! Valabil de la motorină (știți episodul din acest an), până la curent electric, cartofi…Și de aici delirul.

Dar pe bani! De ce nu spune niciun politician asta?Fiindcă toți politicienii știu că dacă se iau de presă vor fi criticați până la demisie! Uite că mie nu îmi pasă! Cu riscul de a fi dat afară, unul care chiar a fost ziarist vă spune că presa trebuie reglementată! Tocmai ca asta să nu evolueze! Și eu îmi asum cu orice risc!”, este mesajul lui Vasilcoiu, acum secretar de stat la Ministerul Muncii.

Cum a reacționat presa la postarea lui Vasilcoiu

Rapid mai mulți oameni, care activează în prezent în mass media, au reacționat la postarea acestuia. Unul dintre acestea este moderatorul RomâniaTv Victor Ciutacu care i-a recomandat lui Vasilcoiu să o ia mai ușor cu băutura:

„Lasa dracu’ bautura. sau du-ti telefonul la incarcat cand iti pui in pahar”, a fost mesajul scris de Ciutacu.

Un alt jurnalist, prezent mai ales ca invitat la televiziuni, Mirel Curea, i-a recomandat să mai „dilueze” ceea ce bea, eventual să bea cu apă minerală.

Citește și: Începând cu 1 decembrie 2022, Orange majorează costul abonamentelor. Cât vor plăti românii pentru serviciile oferite de companie

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult