- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Sfatul de milioane din partea unui milionar self-made! Ce să faci ca să ai succesul garantat

29 Apr, 19:50 • Constantin Cristina
Un milionar self-made și starul documentarului Netflix „How to get rich” aduce în atenția tinerilor un sfat important care să-i ajute să evolueze financiar.
Sfatul de milioane din partea unui milionar self-made! Ce să faci ca să ai succesul garantat

Ramit Sethi, milionarul self-made și starul documentarului Netflix „How to get rich”, dezvăluie un sfat de milioane destinat tinerilor care sunt la început de drum și au ca scop să facă avere, a informat businessmagazin.ro.

Vezi și: Bogăția crește rapid în anumite zone ale lumii. Lista orașelor în care se află cei mai mulți milionari

Sfatul de milioane din partea unui milionar self-made

Majoritatea tinerilor din ziua de azi vor să știe cum să facă cât mai repede posibil foarte mulți bani, însă nu știu cum să-și gestioneze portofelul. Aceștia intră în postura de a avea contact cu banii încă de când ies din liceu și vor să-și finalizeze studiile, eventual să-și achiziționeze propria locuință.

„Cel mai bun sfat al meu pentru persoanele în vârstă de 20 de ani, când vine vorba de bani, este creeze un sistem de investiţii constante, pentru că acestea se pot transforma în timp în baza propriei averi”, a declarat milionarul.

Milionarul Ramit Sethi
Milionarul Ramit Sethi

Cei care sunt la început de drum se confruntă adesea cu diferite probleme care le stă în calea succesului, de exemplu, venitul nu este pe măsura așteptărilor sau există dubii în ceea ce privește domeniul în care profesează.

Dar de partea lor este timpul, care îi ajută să investească din timp, cu sume mici, care garantează succesul. Însă investițiile trebuie să se deruleze continuu.

Dacă investitorul își menține banii în investiție, cu atât suma crește, iar așa cresc șansele de a construi o avere și a avea independență financiar.

Crearea unui astfel de sistem automatizat de investiție se poate transforma într-un hobby. Mai mult, acest sistem se poate face la un loc cu locul de muncă, adică se poate decide o parte din salariu să fie direct virată în contul proprietarului de investiții.

„Dacă vă număraţi printre cei de 20 de ani, aveţi o oportunitate extraordinară în faţă, chiar dacă veniturile dvs. nu sunt chiar atât de mari. Pe măsură ce avansezi în carieră şi venitul tău creşte, poţi investi şi mai mulţi bani, mărind şansele să faci avere”, a mai spus milionarul.

Milionarul oferă cel de-al doilea sfat, acela fiind ca tineri să se distreze mai puțin. Astfel, investitorul trebuie să profite de orice moment pentru fiecare oportunitate care apare.

„Dacă e să privesc puţin în urma, unul dintre regretele mele este că am uitat să mă relaxez ceva mai mult”, a declarat Ramit Sethi.

Alte articole: Necunoscuții milionari în crypto au disparut și nu mai „sparg” milioane de dolari, se plâng cluburile de fițe din Miami. „Au vrut să arate că nu aveau nicio limită”