- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Suma colosală la care se vinde o garsonieră de 10 metri pătrați, pe OLX. Intrarea se face prin balcon. ”Duce la o mare frustrare”

13 Feb, 21:12 • Cornel Ghimeșan
Suma colosală la care se vinde o garsonieră de 10 metri pătrați, pe OLX. Intrarea se face prin balcon! O garsonieră de 10 metri pătrați situată în complexul de locuințe Kabaty din Varșovia se vinde la prețul de 48.600 de euro. Oferta listată pe OLX se referă la un apartament cu o cameră cu baie separată și intrare din curtea din spate într-o comunitate închisă.
Suma colosală la care se vinde o garsonieră de 10 metri pătrați, pe OLX. Intrarea se face prin balcon. ”Duce la o mare frustrare”

Suma colosală la care se vinde o garsonieră de 10 metri pătrați, pe OLX. Intrarea se face prin balcon.

O garsonieră de doar 10 metri pătrați, care nu are nici măcar ușă la intrare, listată pe olx.pl, se vinde la un preț uriaș!

Citește și O garsonieră se vinde într-un oraș din România cu doar 4.000 de euro

O garsonieră de 10 metri pătrați situată în complexul de locuințe Kabaty din Varșovia se vinde la prețul de 48.600 de euro, o sumă extrem de mare.

Oferta listată pe olx.pl se referă la un apartament cu o cameră cu baie separată și intrare din curtea din spate într-o comunitate închisă.

Românii s-au obișnuit deja cu prețurile exagerate atunci când vine vorba de imobiliare, însă în cazul de față, este o totală bătaie de joc.

”Aș înnebuni o săptămână”

Există însă o intrare direct din curtea închisă, așa cum a numit-o proprietarul, printr-o ușă de sticlă.

Anunțul a stârnit o sumedenie de comentarii pe rețelele sociale.

„Aș înnebuni după o săptămână. Serios, trăirea într-o astfel de celulă poate duce la o mare frustrare. Acest lucru ar trebui interzis prin lege”, a comentat o persoană.

Potrivit legislației poloneze, nu poți vinde apartamente cu o suprafață mai mică de 25 de metri pătrați. Chiar și așa, acest lucru se aplică numai proprietăților noi, potrivit Realton.pl.

În cazul în care cineva cumpără un apartament mai mare și apoi îl împarte în altele mai mici, îl poate vinde.

Citește și Cum arată garsoniera care a șocat internetul. Anunțul de închiriere devenit viral

O altă metodă de a ocoli reglementările privind dimensiunea minimă a unui apartament este ca acesta să nu fie vândut ca spațiu rezidențial, ci ca spațiu comercial. În acest caz, nici reglementările privind dimensiunea minimă nu se aplică.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult