- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Suma exorbitantă pe care a furat-o o menajeră de la o familie. Păgubiții sunt chiar cei care au adus-o în casă.

12 Apr, 17:22 • Constantin Cristina
O familie din Brașov s-au trezit gaură 20.000 de euro după ce au angajat o menajeră să le facă curat prin casă. Femeia a fost reținută și suspectată de furt.
Suma exorbitantă pe care a furat-o o menajeră de la o familie. Păgubiții sunt chiar cei care au adus-o în casă.

După ce au băgat lupul în casă, s-au trezit că le lipsesc bani. O familie din județul Brașov au angajat o menajeră pentru a le face curat în casă, timp în care femeia a descoperit locul secret și a furat suma imensă de 20.000 de euro, a relatat ziare.com.

Suma exorbitantă pe care a furat-o o menajeră de la o familie

Timp de un an, femeia a sustras sume mici din casetele de valori aflate în casă, pentru a nu fi observată, ajungând la o sumă exorbitantă în valoare de 20.000 de euro.

Citește și: Furt de 500.000 de euro în Capitală. Cum au cheltuit hoții averea unei românce, ținută în seif în apartament

Sesizarea a fost făcută de către bărbatul care o angajase, în data de 6 aprilie, către poliția din Brașov, când a realizat că îi lipsește o sumă importantă de bani din casetele de valori existente în locuință.

menajeră
menajeră

Menajera a fost reținută imediat de către polițiștii brașoveni, fiind suspectată de fort în formă continuată. Păgubiții sunt chiar cei care au angajat-o pe femeie la ei în casă.

„Cercetările, pe care poliţiştii le-au efectuat, au stabilit faptul că banii ar fi fost sustraşi în mai multe rânduri, într-un interval de aproximativ 1 an de zile, de către menajera angajată de persoană vătămată, iar prejudicial cauzat ar fi de aproximativ 20.000 de euro”, informează, miercuri, oficialii IPJ Braşov.

Suspecta are aproximativ 39 de ani și este din aceeași localitate. A fost reținută pentru 24 de ore și este în continuare cercetată de furt în formă continuă.

Alte articole: Furt de 3.900 de lei într-o bancă din București! Suspectul a jefuit a doua zi și o femeie de pe stradă