- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Sumele ireale pe care trebuie să le scoți din buzunar în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Cât costă un burger și o porție de cartofi prăjiți

28 Oct, 20:50 • Cornel Ghimeșan
Cătălin Scărlătescu este unu dintre cei mai faimoși bucătari de la noi din țară, iar o ieșire în oraș la restaurantul său reprezintă un lux pe care mulți români nu și-l pot permite. Iată ce fel de prețuri sunt aplicate în restaurantul de lux din București.
Sumele ireale pe care trebuie să le scoți din buzunar în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Cât costă un burger și o porție de cartofi prăjiți

Este bine cunoscut faptul că Cătălin Scărlătescu, fostul jurat al emisiunii „Chefi la Cuțite” se numără printre bucătarii de renume din România. În afara participării sale la competiția culinară care l-a consacrat pe micile ecrane, el a avut numeroase proiecte care l-au adus în atenția publicului.

Citește și:Cât te costă dacă vrei să-ți gătească Cătălin Scărlătescu la nuntă. Meniul nu este deloc ieftin

Cătălin Scărlătescu a investit în deschiderea unui restaurant în București, care a devenit extrem de popular, datorită succesului său în domeniu. Fanii săi, care îl urmăreau la televizor, au fost curioși să descopere preparatele sofisticate semnate de el. Este important de menționat că prețurile la restaurantul său sunt destul de ridicate pentru mulți dintre clienți.

Cătălin Scărlătescu se numără printre cei mai renumiți și apreciați bucătari din România. A devenit extrem de popular în urma prezenței sale ca jurat în emisiunea „Chefi la Cuțite” unde a colaborat cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea timp de mai mulți ani. Vestea că nu va mai apărea în acest spectacol culinar a adus tristețe în rândul fanilor.

Totuși, cei care l-au urmărit pe micile ecrane știu că el deține un restaurant în București, unde pot avea ocazia să-l vadă la lucru. Acesta se află pe Calea Griviței 84-98. Chef-ul a elaborat un meniu diversificat, iar el însuși mărturisește că depune eforturi susținute pentru ca afacerea sa să prospere.

Mulți clienți consideră că prețurile practicate în restaurantul deținut de fostul jurat de la Chefi la Cuțite sunt destul de ridicate. De exemplu, un burger și o porție de cartofi prăjiți totalizează suma considerabilă de 192 de lei. Mai exact, „Burgerul Opulenței lui XChef” costă 146 de lei, iar o porție de cartofi prăjiți nu se oprește la mai puțin de 46 de lei. Comparativ, un burger clasic, compus din carne de vită, ceapă roșie murată, bacon, maioneză și cașcavea afumată, este listat la 66 de lei. Aceste tarife sunt cu siguranță prea mari pentru mulți clienți, dar totuși, restaurantul lui Scărlătescu rămâne foarte căutat.

Citește și: Câți bani câștiga Cătălin Scărlătescu la început de carieră. „Luam salariul cât lua un doctor în Germania”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult