- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Super-oferte la Lidl înainte de 1 mai. Ce produse puteți achiziționa în perioada următoare cu mai puțin de 10 lei

27 Apr, 00:00 • Claudia Simion
Vești bune pentru clienții Lidl! Lanțul de magazine lansează un nou catalog la finalul săptămânii, cu numeroase oferte pentru clienți.
Super-oferte la Lidl înainte de 1 mai. Ce produse puteți achiziționa în perioada următoare cu mai puțin de 10 lei

În perioada următoare la Lidl vor fi numeroase oferte pe care clienții nu au cum să le rateze. Vorbim de pâine, mezeluri, iaurturi, detergent de vase și multe alte produse.

Puteți găsi inclusiv produse pe care să le achiziționați cu până la 10 lei. Unul dintre produsele preferate de mulți români, iaurtul Milbona, va fi la reducere și va costa doar trei lei.

Citește și Programul magazinelor Lidl de Paște. Când mai pot face românii cumpărături pe 14, 15, 16 și 17 aprilie

De asemenea, pâinea cu milicereale e și ea redusă și are un preț de doar 3,99 de lei, conform catalogului Lidl.

Super-oferte la Lidl înainte de 1 mai

Și detergentul de vase concentrat e la un preț mult mai mic în această perioadă. A fost redus cu 40%, iar acum ar trebui să plătiți pe el doar 4,79 de lei. Prețul normal e de 7,99 de lei.

În oferta Lidl sunt și cârnații cabanoși pe care ar trebui să dați 10,99 de lei. Cei cărora le place micul dejun în stil american pot găsi la Lidl bacon de porc care costă, de asemenea, 10,99 de lei.

Din categoria brânzeturi, găsiți brânză Gouda la reducere, pentru care ar trebui să scoateți din buzunar doar 11,99 de lei.

Pentru a beneficia de aceste reduceri aveți nevoie și de Lidl Plus. Trebuie să activați cupoanele din aplicație înainte de a merge în magazinele Lidl. Cardul Lidl trebuie scanat la casa de marcat.

Citește și 10 alimente ieftine și sănătoase pe care le pot cumpăra românii de la Lidl în perioada 24-30 aprilie. Va fi bătaie la rafturi

”Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat”, au transmis reprezentanții Lidl România.

Tags: