- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Țeapa unui vasluian de zile mari! A avut un șoc după ce a cumpărat un miel și a ajuns cu el acasă. Ce a descoperit bărbatul

10 Apr, 15:36 • Constantin Cristina
Un vasluian a cumpărat un miel din Mangalia de 12,5 kg, însă când a ajuns acasă cu el și-a dat seama că a fost păcălit de către crescător. Află povestea uluitoare a bărbatului.
Țeapa unui vasluian de zile mari! A avut un șoc după ce a cumpărat un miel și a ajuns cu el acasă. Ce a descoperit bărbatul

Paștele se aproprie cu pași repezi, iar toată lumea a intrat deja în febra pregătirilor. De pe mesele creștinilor nu trebuie să lipsească mâncărurile tradiționale, ouăle roșii, cozonacul și mai ales, friptura de miel, a informat cancan.ro.

Vezi și: Avertizări din partea medicilor! Ce riscuri pentru sănătate poate avea carnea de miel? „Poate deveni toxică în anumite condiții”

Șocul unui bărbat după ce a cumpărat un miel 

Pentru că inflația o ia la goană de la o lună la alta, iar prețurile la tot au explodat, oamenii preferă să se orienteze către crescători. Cumpărând direct de la producător sunt șanse ca prețurile să nu fie la fel de piperate cum sunt cele din comerț.

Zis și făcut! Așa a gândit și un bărbat din Mangalia și s-a dus să achiziționeze un miel direct de la crescător, însă și-a dat seama că a fost păcălit abia când a ajuns cu el acasă. Vânzătorul l-a asigurat că animalul are 12,5 kg, pentru care consumatorul a plătit suma de 450 de lei.

miel
miel

Ajuns cu animalul acasă, după ce l-a cântărit, a remarcat că, în loc de 12,5 kg, avea 10 kg. Nu i-a venit să creadă că a putut să fie păcălit cu așa ceva, acesta a publicat pe rețelele sociale o postare în care a menționat ce s-a întâmplat. Mai mult, vasluianul i-a avertizat pe potențialii clienți pentru a nu trece și ei prin aceeași situație.

„Bună ziua! Vreau sa vă avertizez dacă cumpărați miel tăiat din Mangalia să fiți atenți la greutate! Astăzi am cumpărat un miel care conform cântarul vânzătorului avea 12,5 kg plătind 450 lei! Ajungând acasă, urma să împart mielul cu un prieten, am recântărit animalul și stupefiat am văzut că de fapt avea doar 10,2 kg! Am folosit un al doilea cântar!

Aceeași greutate! Deci, să fiți atenți și aș sugera să aveți cântarul vostru pentru o reverificare! Îmi pare rău că nu am luat numărul mașinii din care se vindea carnea de miel, dar voi trece din nou pe acolo și o să o recunosc pe vânzătoare și o să fac publică fotografia cu ea și a mașinii! Să aveți o zi frumoasă!”, a povestit bărbatul.

Alte articole: Cum este petrecut Paștele la închisoare! Deținuții vor fi răsfățați de sărbători