- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Valentine’s Day 2023! Cele mai bune activități din București pentru îndrăgostiți și nu numai

12 Feb, 23:01 • Cornel Ghimeșan
Valentins's Day este la câteva zile distanță! Dacă nu știi cum să îți impresionezi partenerul sau pur și simplu vrei să ai o activitate și nu ai nimic planificat, iată câteva propuneri. Mai multe evenimente vor avea loc în București cu această ocazie.
Valentine's Day 2023! Cele mai bune activități din București pentru îndrăgostiți și nu numai

Valentine’s Day 2023! Dragostea nu ține cont de data din calendar. Ea ar trebui sărbătorită cu fiecare ocazie pe care o avem. Nu avem nevoie de o zi special desemnată pentru a îi arăta persoanei iubite că o prețuim. Sărbătoarea Valentine’s Day, ne poate da multe bătăi de cap, atât celor singuri, cât și celor care sunt deja într-o relație. Poate pentru că vrem să sărbătorim și nu știm care ar fi cea mai bună variantă  sau pentru că vrem să scăpăm de marketingul cu inimioare care ne bombardează din toate direcțiile.

Alte articole: Implanturi cerebrale cu boli infecțioase. Elon Musk și compania sa, Neuralink, anchetați. Ce dovezi s-au găsit

Din fericire, anul acesta în București sunt o grămadă de opțiuni pentru a-ți petrece timpul de Ziua Îndrăgostiților. Nu contează dacă ești singur sau dacă vrei să mergi cu partenerul, iată câteva variante de activități, care s-ar putea să ți salveze seara.

Activități pentru un Valentine’s Day reușit în București

Pentru cei care vor să descopere care era atmosfera unei petreceri din București în vremurile de mult uitate, cea mai bună opțiune este Balul Bucureștiului de demult. Acesta va avea loc în data de 15 februarie la restaurantul Monarh. Vă veți putea delecta cu cele mai gustoase și pline de savoare bucate, în timp ce pe scenă vi se vor arăta interpreți și mari artiști ai operelor și teatrelor din București. Spectacolul este un omagiu adus marilor compozitori din București, de la interbelic până în anii 70.

Dacă ești îndrăgostit de teatru, trebuie să știi că ai mai multe variante. Teatrul este o opțiune foarte bună și pentru cei singuri care vor să pătrundă într-un univers, cu totul special, dezvăluit de actorii de pe scenă, dar și pentru un cuplu care s-a săturat de Netflix, dar vrea totuși să se bucure de o poveste de dragoste.

Teatrul Național din București aduce în fața spectatorilor în spectacol de teatru bazat pe piesa unuia dintre cei mai cunoscuți dramaturgi contemporani, celebru nu numai în lumea teatrului cât și în cea Hollywoodului. Spectacolul Nebun din dragoste este presărat cu nenumărate răsturnări de situații, personaje prinse în mrejele propriilor amintiri și obsesii. Acesta va avea loc pe data de 19 februarie, iar prețul unui bilet este de 40 RON.

Valentine's Day
Valentine’s Day

O altă variantă pentru iubitorii de teatru este punerea în scenă a Teatrului Mic a celebrei tragedii shakespeariene, Romeo și Julieta. Spectacolul, început inițial ca un atelier, a fost făcut la inițiativa și îndrumarea actriței Liliana Pană. Nu vă așteptați să vedeți costume elisabetane, pentru că spectacolul întrunește toate elementele unui spectacol modern, de la muzică și coregrafie, până la costume și decoruri.

Dacă faci parte din categoria persoanelor care chiar nu apreciază absolut deloc Valentine’s Day, avem o opțiune chiar și pentru tine. În clubul Quantic din București, trupa Țapinarii este pregătită să susțină concertul anual numit Anti Valentine’s Day. Pe versurile celor de la Țapinarii, cu siguranță, vei reuși să treci peste suferința fostei iubiri și să dansezi de toți banii. Prețul unui bilet variază între 35 RON și 60 RON.

Citește și: Romgaz primește licență de la ANRE. Compania a devenit furnizor de energie electrică. Ce spun competitorii

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult