- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Vești bune pentru iubitorii de călătorii! O nouă companie aeriană va lansa zboruri din România, începând din 2024. Care sunt destinațiile vizate

16 Nov, 20:33 • Fundeanu Madalina
FLYONE Airlines va lansa zboruri din România către mai multe destinații externe, în 2024. Compania aeriană a devenit partenerul operatorului turistic Christian Tour.
Vești bune pentru iubitorii de călătorii! O nouă companie aeriană va lansa zboruri din România, începând din 2024. Care sunt destinațiile vizate

O nouă companie aeriană va lansa zboruri din România, începând din 2024, devenind partenerul operatorului turistic Christian Tour. Este vorba despre FLYONE Airlines, potrivit Unimedia.

FLYONE Airlines va lansa zboruri din România către mai multe destinații externe, în 2024

„FLYONE Airlines a devenit partener cu cel mai mare operator turistic din România, Christian Tour!”, a anunțat compania aeriană.

„Astfel, începând cu sezonul de vară 2024, vom opera zboruri charter şi regulate de pe cele mai importante aeroporturi din România spre insulele Tenerife şi Gran Canaria (Spania), insula Kos (Grecia), dar şi oraşele Heraklion (Grecia), Antalya (Turcia), Bodrum (Turcia), Larnaca (Cipru) şi Hurghada (Egipt)”, a mai anunţat compania pe pagina sa de Facebook.

Zborurile vor fi operate din Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Suceava, Arad şi Craiova.

Citește și: MAE emite o nouă atenționare de călătorie pentru românii care vor să plece în Grecia! Restricţii de circulație în mai multe zone

zboruri FLYONE Airlines
zboruri FLYONE Airlines

„Suntem încântați să împărtășim cu pasagerii noștri această veste minunată. Parteneriatul cu operatorul turistic Christian Tour este extrem de important în evoluția FLYONE Airlines și în dezvoltarea serviciilor noastre. Ne propunem să oferim călătorilor zboruri spre destinații fascinante la prețuri competitive”, a declarat Directorul General al FLYONE Airlines SRL, Vladimir Cebotari.

La rândul său, președintele executiv al Memento Group și CEO al Christian Tour, Cristian Pandel, a subliniat:

„Prin această colaborare, ne dorim să oferim clienților noștri o alegere vastă de destinații pentru vacanțe cu adevărat memorabile. Frumusețea insulelor și ale orașelor spre care FLYONE Airlines va opera zboruri este recunoscută de turiști din întreaga lume.”

Zborurile vor fi efectuate cu două aeronave de tip A320, cu o capacitate de 180 de locuri fiecare. În vederea facilitării operațiunilor, FLYONE Airlines și-a stabilit prima bază operațională pe Aeroportul Otopeni.

Pentru a rezerva bilete sau pentru a obține informații suplimentare, pasagerii sunt rugați să acceseze pagina web, dar și oficiile de vânzare ale operatorului turistic Christian Tour.

Despre FLYONE Airlines

FLYONE Airlines face parte din grupul FLYONE cu sediul în Republica Moldova, Chișinău, fondat în 2015. În 2021, și-a început activitatea FLYONE Armenia cu operarea zborurilor din Armenia, Erevan.

În decembrie 2022, FLYONE Airlines a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența – emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

În prezent, flota companiei aeriene FLYONE Airlines este formată din trei aeronave: un Airbus A320 și două Airbus-uri A321. În scurt timp, familia FLYONE Airlines va fi completată cu încă un avion A320.

Vezi și: Românii muncitori care au succes! Povestea unui bărbat care a renunțat la Italia pentru o afacere la noi în țară