- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Vești incredibile de la Digi RCS-RDS! Ce trebuie să știe urgent toți abonații

06 Mar, 15:24 • Cornel Ghimeșan
Digi RCS-RDS este una dintre companiile prospere din România și în anul 2023 a raportat o cifră impresionantă de aproximativ 867.000 de numere portate către rețeaua sa mobilă.
Vești incredibile de la Digi RCS-RDS! Ce trebuie să știe urgent toți abonații

Descoperiți Oferta Primăverii 2024 de la Digi RCS-RDS! Ce serviciu uimitor puteți obține cu doar 7.5 lei? Este o oportunitate pe care nu ar trebui să o lăsați să vă scape!

Digi RCS-RDS, unul dintre liderii de piață din România, a înregistrat în 2023 un impresionant număr de aproximativ 867.000 de numere portate în rețeaua mobilă. În plus față de serviciile de telefonie mobilă, Digi este alegerea preferată a românilor și în ceea ce privește televiziunea prin cablu, oferind o gamă variată de programe care surprind mereu clienții săi.

Citește și: Roberta Metsola, despre aderarea României la Schengen: „UE nu își face treaba suficient de bine. Este o discriminare”

Acum, Digi RCS-RDS vă prezintă Oferta Primăverii la un preț incredibil de doar 7.5 lei. Toți clienții pot beneficia de acest produs excepțional.

Gigantul din piața românească vine cu o surpriză specială pentru clienții săi. Cu doar 7.5 lei, abonații Digi RCS-RDS pot accesa abonamentul HBO Max. Această ofertă include și accesul la serialul „Regimul” de pe HBO Max, cu Kate Winslet în rol principal. În plus, prețul este redus la jumătate pentru următoarele 4 luni pentru pachetul cu abonament la platforma de streaming HBO Max. Este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratați!

„În Regim de reduceri! Activează extraopțiunea MAXPAK cu doar 7,5 lei/lună și urmărește serialul „Regimul” pe HBO Max, cu Kate Winslet în rol pricipal. În plus, te bucuri de multe alte filme și seriale noi pe HBO și Cinemax”, este oferta postată de DIGI România pe Facebook.

Digi RCS-RDS pune la dispoziția viitorilor săi clienți trei tipuri de abonamente de televiziune. În cazul abonamentului prin satelit, clienții pot opta pentru două oferte, una în valoare de 17 lei pe lună, cu un număr restrâns de canale și una în valoare de 25 de lei, cu o mulțime de programe HD.

Citește și: Se caută rapid 15.000 de lucrători în România. Criza forței de muncă duce la decizii radicale

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult