- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

VIDEO| Război culinar între Dragnea și Jamila! Pericol pentru faimoasa bucătăreasă?

09 Apr, 12:41 • Constantin Cristina
Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea și-a lansat propria emisiune de gătit „Bucătăria de acasă”. După senzația pe care a făcut-o și încă o face master cheful în devenire, multe dintre comentariile făcute de fani erau adresate către Jamila. Totodată, Dragnea i-a lansat și o provocare bucătăresei.
VIDEO| Război culinar între Dragnea și Jamila! Pericol pentru faimoasa bucătăreasă?

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, s-a apucat d’ale bucătăriei și face senzație pe Youtube, dar și pe celelalte rețele sociale. Majoritatea fanilor au adresat comentarii ce o vizau pe celebra Jamila, cea mai cunoscută bucătăreasă de pe internet, a informat stiripesurse.ro.

Citește și: Liviu Dragnea a intrat în gura criticilor! Un cunoscut bucătar-chef examinează prestanța din bucătărie a fostului lider PSD: „Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea”

Liviu Dragnea o provoacă pe Jamila la gătit

Jamila a răspuns printr-un video pe TikTok la provocarea politicianului și a spus că nu simte niciun pericol din partea fostului lider PSD, ba din contră, spune că toată lumea are dreptul să încerce rețele.

„De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine. Bineînțeles că nu am nici o problemă cu asta. Nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea, nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea. Toți avem dreptul să facem rețete, fiecare creator de conținut are publicul lui, așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete și să fie cât mai faimos posibil pe Youtube”, a spus Jamila într-un filmuleț publicat recent.

Fostul lider PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, s-a lăsat de politică și și-a deschis un canal de YouTube care se numește „Bucătăria de acasă”. În primul clip postat, domnul Dragnea arată fanilor cum se gătește o mâncare de fasole galbenă cu păstăi.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

„Vreau să încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună niște rețete ușoare, gustoase și sănătoase. Astăzi vă prezint o rețetă de mâncare simplă, fasole galbena păstăi”, afirmă fostul lider PSD, gătitul fiind una din pasiunile sale.

Pe parcursul videoclipului, el arată ce ingrediente a folosit și cum se gătește preparatul pas cu pas. În timp ce gătește, spune și că felul de mâncare este bun pentru sănătate, scade colesterolul sau previne cancerul.

„Ar fi bine să vă uitați foarte bine pe etichete, știu că ANPC nu prea are curaj să se ia de ei. Nu am văzut să se scrie în limba țării atât de mic încât ai nevoie de lupă să citești ce scrie acolo”, mai spune politicianul.

Alte articole: VIDEO. Cum au reacționat românii când au aflat că Liviu Dragnea și-a deschis canal de YouTube. Politicianul s-a apucat de gătit