- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Liviu Dragnea a intrat în gura criticilor! Un cunoscut bucătar-chef examinează prestanța din bucătărie a fostului lider PSD: „Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea”

05 Apr, 19:52 • Lupu Alexandra
Liviu Dragnea nu scapă ușor de ochiul critic al specialiștilor din bucătărie! Un bucătar-chef comentează pe seama rețetei prezentate de fostul lider PSD în mediul online.
Liviu Dragnea a intrat în gura criticilor! Un cunoscut bucătar-chef examinează prestanța din bucătărie a fostului lider PSD: „Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea”

Multe reacții și comentarii au luat naștere, după ce Liviu Dragnea și-a deschis un canal de YouTube pentru a prezenta rețete diverse de mâncare. Prima pe care a prezentat-o este cea de mâncare de păstăi. Ultimele informații arată că fostul lider PSD nu a scăpat de criticile experților din bucătărie. Un cunoscut bucătar-chef a analizat prestanța lui Dragnea și și-a exprimat părerea, relatează ziare.com.

Ce spune un bucătar-chef despre prestanța lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a dat naștere mai multor reacții în mediul online, după ce și-a deschis un canal de YouTube, în care are de gând să prezinte mai multe rețete de mâncare. Prima pe care a făcut-o este cea de mâncare de păstăi.

„Bucătăria de acasă” este conceptul prin care fostul lider PSD și-a propus să prezinte cât mai multe preparate, iar în același timp, să evidențieze care sunt avantajele și beneficiile alimentelor folosite. Astfel, Dragnea spune la prima lui rețetă că fasolea galbenă este bogată în vitamina A, C, acizi grași, potasiu și „mangan”. Despre această resursă, fostul lider PSD spune că este un bun stimulator pentru femei și bărbați.

Citește și despre următorul subiect: VIDEO. Cum au reacționat românii când au aflat că Liviu Dragnea și-a deschis canal de YouTube. Politicianul s-a apucat de gătit

Concret, Dragnea zice că ajută la „creşterea activităţii hormonale, ajută fertilitatea la bărbaţi şi la femei previne pierderea sarcinii”. Radu Frandeș nu a stat departe de prima prestanță a lui Dragnea, în calitate de bucătar. Cunoscutul expert a comentat imaginile cu fostul lider PSD și a evidențiat mai multe dintre greșelile făcute.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Bucătarul-chef spune că, în primul rând, tigaia este mult prea mică pentru rețeta de mâncare pe care a ales-o. În continuare, Frandeș precizează că nu știe dacă fasolea era proaspătă sau congelată, iar mai mult decât atât, sosul pentru acest preparat se face individual, cu cimbru, tocmai pentru a fi aromatizat.

„În primul rând, tigaia e mică! Fasolea… Nu știu dacă era proaspătă sau congelată. Apoi, sosul de roșii se face separat, cu cimbru, ca să fie aromatizat, iar apoi se pune peste fasole. Se fac separat, domnule Dragnea, au gusturi diferite, abia apoi se amestecă!

Și să pună apa să fiarbă bine! Eu îi dădeam peste mâini! Ajutorul meu de bucătar face mai bine mâncarea”, spune Radu Frandeș.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Șeful ANPC nu stă departe de critica subtilă lansată de Liviu Dragnea! „Sunt convins că dânsul a fost mai preocupat de elaborarea rețetarelor”