Diverse

Vrei să afli dacă telefonul tău este ascultat? Primele semne care îți arată acest lucru

03 Mar, 22:09 • Bumbeneci Diana
Folosești des un telefon și vrei să afli dacă este ascultat? Iată cât de simplu este să descoperi.
Vrei să afli dacă telefonul tău este ascultat? Primele semne care îți arată acest lucru

Cum afli dacă telefonul tău este urmărit sau ascultat? sunt câteva semne care dau de gol acest lucru. Pentru că tehnologia ne-a făcut tot mai dependenți de gadget-uri, amenințările telefoanelor mobile au crescut considerabil.

Iată cum poți afla dacă ai un telefon ascultat

Din păcate, telefoanele pot fi folosite împotriva ta, dacă ajung în mâinile unor persoane rău intenționate. Ce este cel mai grav este faptul că în zilele noastre sunt foarte multe persoane care din asta aleg să trăiască, înșelând oamenii prin fel și fel de metode.

Accesul la convorbiri și la datele din telefon se poate face foarte ușor, prin intermediul software-urilor care permit acest lucru. Mai mult, cum sunt milioane de aplicații accesate zilnic, utilizatorii lor uită că anumite permisiuni aprobate nu fac decât să livreze mai departe datele personale din telefoane.

Ai mai putea citi: Urmează zile cu 20 de grade Celsius. Iată când se încălzește vremea în Româniafacebook sharing button

Cum afli dacă ai telefonul ascultat
Cum afli dacă ai telefonul ascultat

Majoritatea nu oferă niciun indiciu, iar utilizatorii nici nu știu că sunt supravegheați, potrivit ilovesamsung.ro.

Dacă ai observat vreodată unele dintre aceste semne, există o mare probabilitate ca și telefonul tău să fie urmărit sau ascultat. Iată cum îți dai seama că ar putea fi ascultat, însă trebuie să ții cont și că aspectele enumerate mai jos ar putea apărea în cazul unei probleme tehnice. Așadar, dacă telefonul tău are și alte defecte, este recomandat să verifici la un service GSM, iar apoi să tragi concluzia finală.

  • Bateriei telefonului tău se descarcă inexplicabil de repede:
  • Bateria este mai caldă decât în mod normal, deși nu este utilizat
  • Telefonul afișează activitate, deși nu este utilizat: ecranul telefonului se aprinde și emite anumite zgomote:
  • Sunetele pe care le auzi în timpul conversațiilor telefonice: dacă auzi interlocutorul cu ecou sau peste conversație se suprapun sunete inexplicabile, este posibil să ai telefonul ascultat.

Ai mai putea citi și: Nu consumați aceste chipsuri! ANSVSA anunță retragerea unui sortiment deoarece conțin substanțe provocatoare de cancer

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult