- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

„Winter Wonderland”, cel mai mare târg din România! Primăria Sectorului 3 anunță când va avea loc

21 Nov, 12:29 • Fundeanu Madalina
Primăria Sectorului 3 din Capitală vă invită să intrați în atmosfera sărbătorilor de iarnă participând la cel mai mare târg organizat în România! "Winter Wonderland" va avea loc în Hala Laminor în perioada 30 noiembrie 2023 - 2 ianuarie 2024.
Winter Wonderland, cel mai mare târg din România! Primăria Sectorului 3 anunță când va avea loc

Primăria Sectorului 3 Bucureşti a anunţat cel mai mare târg din România! „Winter Wonderland” va fi organizat în Hala Laminor în perioada 30 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, conform Antena 3 CNN.

„Winter Wonderland”, cel mai mare târg din România!

Primarul Robert Negoiță anunță că Sectorul 3 va fi gazda „Winter Wonderland”. Acesta este primul eveniment marca „Laminor Wonderland” și va avea startul la Hala Laminor, începând cu data de 30 noiembrie.

Aici, timp de mai bine de o lună, se va desfășura cel mai mare târg indoor și outdoor din România. Târgul se adresează tuturor bucureștenilor care vor dori să își petreacă timpul într-un loc de poveste, unde copiii și adulții vor simți atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Organizatorii îi invită pe bucureșteni și nu numai să participe la concerte, să se distreze pe patinoar, la silent disco, iar lista continuă. Intrarea va fi gratuită.

Citește și: Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, în topul mondial al atracțiilor turistice de iarnă!

Winter Wonderland
Winter Wonderland

„Evenimentul Winter Wonderland își așteaptă vizitatorii cu atracții de poveste. Cei mici vor putea să schieze sau să se dea cu sania pe derdeluș chiar aici, în Sectorul 3. De asemenea, vor învăța să facă decorațiuni de Crăciun de la cei mai talentați artiști.

Nu sunt uitate nici preparatele tradiționale specifice acestei perioade a anului. Sărbătoarea va fi întreținută de voia bună, prin dans și muzică. Lista de atracții pentru copii și adulți este lungă, de aceea vă așteptăm să fiți alături de noi la cel mai atractiv și interactiv târg de Crăciun organizat vreodată în Capitală”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Organizatorii Laminor Winter Wonderland pregătesc concerte, patinoar, silent disco, pistă tubing, VR, carusel, spectacole pentru cei mici și multe altele. Evenimentul va avea și zonă de food.

„Vom putea să schiem sau să ne dăm cu sania pe derdeluș fără să fie nevoie să mergem la munte, vom învăța să facem decorațiuni de Crăciun de la cei mai talentați artiști, vom putea mânca cele mai apetisante mâncăruri specifice acestei perioade și vom putea dansa și cânta la cele mai tari concerte cu artiști de top români și străini.

Stați conectați la pagina noastră, în perioada următoare și veți putea afla detalii despre atracțiile pe care le pregătim pentru dumneavoastră”, transmit aceștia, potrivit b365.ro.

Vezi și: Prețuri la Târgul de Crăciun din Craiova. Cât ar trebui să scoți din buzunar pentru un pahar de vin fiert