- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bonusuri între 30.000 şi 50.000 euro pentru piloţii de la baza Wizz Air din Craiova, Suceava şi Iaşi

04 Jul, 20:22 • Cornel Ghimeșan
Wizz Air, principalul transportator aerian din România, a anunțat introducerea unui nou model un nou model de program de lucru și un bonus de loialitate pentru piloți, pentru a atrage și fideliza mai mult personal, pe măsură ce compania aeriană își continuă creșterea în toată Europa.
Bonusuri între 30.000 şi 50.000 euro pentru piloţii de la baza Wizz Air din Craiova, Suceava şi Iaşi

Bonusuri între 30.000 şi 50.000 euro pentru piloţii de la baza Wizz Air din Craiova, Suceava şi Iaşi. Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, anunță un nou model de program și un bonus de loialitate pentru piloți.

Noile scheme privind salarizarea și programul de lucru urmează să fie introduse între octombrie 2023 și 8 ianuarie 2024. Noul model de program va include opțiuni fixe și flexibile pentru cei care doresc să beneficieze de un program de lucru mai diversificat. Acestea includ 5 zile lucrătoare, 4 zile libere, iar pentru bazele selectate, 14 zile lucrătoare, 7 zile libere, disponibile pentru piloții care fac naveta și roluri part-time.

Bonusuri între 30.000 şi 50.000 euro pentru piloţii de la baza Wizz Air din Craiova, Suceava şi Iaşi

De asemenea, Wizz Air va introduce un program de fidelizare a echipajului de zbor. Obiectivul principal al programului este amplificarea și consolidarea capacităților de retenție ale organizației în cadrul rețelei sale. Piloților le vor fi oferite bonusuri financiare, cuprinse între 30.000 de euro pentru prim-ofițeri și 50.000 de euro pentru căpitani, în cadrul programului de la bazele din Craiova, Suceava, Iași, Skopje și Kutaisi.

Citeşte şi: Bogații și-au mărit averile cu miliarde de dolari doar în prima jumătate a lui 2023. Care sunt cei mai bogați oameni

„Suntem încântați să anunțăm noi modele de programe fixe pentru piloții noștri, care le vor oferi acestora stabilitatea și flexibilitatea necesare propriului stil de viață. Prin programul de fidelizare destinat anumitor baze, vrem să îi încurajăm atât pe noii angajați, cât și pe membrii actuali ai echipajului de zbor să se alăture bazelor specifice și să primească un bonus la înscrierea în program și unul după finalizarea cu succes a acestuia”, a declarat Ewa Danecka, Head of Crew Resource and Planning.

Schema pregătită se alătură beneficiilor existente ale Wizz Air destinate personalului său, inclusiv biletele pentru angajați, beneficiile pentru navetă, asigurarea în cazul pierderii licenței și schema de bonusuri pentru angajați.

Citeşte şi: Companiile în care angajații primesc subvenții lunare echivalent cu 6 salarii pentru bunăstarea familiei

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult