- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Câştigă 460.000 lei la un job pe care nu îl vrea nimeni! Tânăra de 21 de ani are concediu patru luni pe an

16 Jan, 10:08 • Dobran Viorel
Taleah Jayne are 21 de ani și mărturisește că nu se aștepta să câștige atât de mult la o vârstă așa de fragedă. Iată cu ce se ocupă!
Câştigă 460.000 lei la un job pe care nu îl vrea nimeni! Tânăra de 21 de ani are concediu patru luni pe an

Taleah Jayne locuiește în Perth, Australia, și deși este încă un ucenic la job-ul unde câștigă 80.000 de lire sterline (echivalentul a 460.000 lei), se laudă că salariul său va crește odată ce va deveni mai experimentată, potrivit thesun.co.uk.

Taleah Jayne (21 de ani) mărturisește că nu se aștepta să câștige atât de mult la o vârstă așa de fragedă.

Taleah locuiește în Perth, Australia, și spune că doar ca junior câștigă 80.000 de lire sterline (echivalentul a 460.000 lei) pentru o slujbă pe care nu o vrea nimeni, iar că salariul va crește cu cât va deveni mai experimentată.

Taleah Jayne are un job de bărbaţi

Joburile viitorului. Ce domenii vor înregistra o creștere a locurilor de muncă în următorii 5 ani

Tânără recunoaște că merită acești bani pentru că job-ul este periculos, având în vedere că lucrează ca miner. Aceasta petrece 8 luni la treabă, iar patru luni poate să stea acasă. ”Munca mea este considerată riscantă. Motivul pentru care suntem plătiți atât de bine, chiar și ca juniori, este că riscul de deces în timpul lucrului este mult mai mare decât în alte cariere. Îmi place să fiu înconjurată de oameni care fac același sacrificiu ca și mine. Partea proastă este că se muncește 12 ore pe zi la 40 de grade și că lipsești de la toate evenimentele speciale”.

Este cel mai căutat job din România în 2024. De ce beneficii pot avea parte românii

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Zac Spryn (@zac_spryn)

Taleah Jayne a dezvăluit că salariul ei a variat de-a lungul timpului, întrucât a lucrat și pe ture de noapte, potrivit dailymail.co.uk. Înainte de a se apuca de montarea anvelopelor, ea a lucrat timp de zece luni pe un post de forator offsider, o meserie considerată de început pentru cei care doresc să intre în industria minieră.