- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac. Transformarea este incredibilă, în doar 3 ani

04 May, 14:12 • Cornel Ghimeșan
Cota averii lui Ion Ţiriac traversează o perioadă de transformare incredibilă. În doar 3 ani, magnatul român a reuşit să-i determine pe specialiştii de la Forbes să revizuiască topul miliardarilor lumii.
Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac. Transformarea este incredibilă, în doar 3 ani

Averea lui Ion Ţiriac a ajuns la proporții uriașe,  în ultimii trei ani. Dacă în multe industrii pandemia de  Covid a dus la scăderea drastică a averii unora dintre miliardarii lumii, pentru Ţiriac ea a s-a suprapus cu perioada în care averea sa a  crescut într-un ritm incredibil, sportbull.ro.

Citeşte şi O bancă din România oferă bani GRATIS românilor! Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate

Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac

În urmă cu trei ani, magnatul român avea o avere estimată la 1.2 miliarde de dolari, acum averea lui s-a dublat, practic. Şi trend-ul este unul ascendent, în continuare. Doar în ultima lună, fostul tenismen şi-a mai adăugat  100 de milioane de dolari în conturi.

Ion Țiriac
Ion Țiriac

După ce au actualizat clasamentul, conform noilor date,  cei de la Forbes anunţă că Ţiriac ocupă, în prezent, locul 1508. El este cel mai bogat român, fiind urmat de Dragoș Pavăl și Daniel Dineş.

Citeşte şi REALITATEA CUTREMURĂTOARE! Economia României pică din nou! Inflația mușcă din veniturile oamenilor

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult