- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce salariu are un casier la Kaufland. Se fac angajări în toată România: se oferă contract de muncă şi bonuri de masă

10 Feb, 09:58 • Cornel Ghimeșan
Lanțul de hipermarketuri Kaufland face angajări în această perioadă în mai multe orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la lucrători comerciali la funcționari administrativi și directori regionali de vânzări. Compania oferă contracte de muncă și bonuri de masă.
Ce salariu are un casier la Kaufland. Se fac angajări în toată România: se oferă contract de muncă şi bonuri de masă

Ce salariu are un casier la Kaufland. Retailerul german angajează lucrători comerciali în magazinele din mai multe orașe ale țării, ptintre care București, Sibiu, Oradea, Timișoara, Iași şi Cluj-Napoca. Cei interesați de un job sunt ademeniți cu salarii foarte mari, dar şi câteva beneficii în plus, precum Booksters sau 7Card.

Astfel, Kaufland Timișoara, de exemplu, seangajează lucrător comercial, căruia i se poate oferi un salariu ce pornește de la 3.700 de lei brut, cu program full-time, contract de muncă pe un termen neprevăzut, bonuri de masă, completate de bonusuri, măriri salariale anuale, acces la Bookster, 7Card, asigurare de sănătate voluntară, dar și oportunitatea de a avansa pe funcție. La acestea se adaugă și dreptul de concediu, cele 22 de zile lucrătoare, menționate și în Codul Muncii, care ar putea fi mai multe, pe măsura vechimii. Cerinţele nu sunt ieşite din comun: studii medii, posibilitatea de a munci pe ture (dimineața, seara, după-amiază), comportament adecvat față de clienți, iar experienţa este considerată un avantaj, scrie Fanatik.

Citeşte şi: Legea bacşişului provoacă din nou probleme angajaţilor din HoReCa. Dacă bacşişul e mai mare de 15%, se consideră salariu şi e impozitat diferit

Lucrători comerciali se mai caută și în Sibiu, Târgu Mureș, Iași, Satu-Mare, București, Sebeș sau Târgoviștem uunt disponibile și programe de lucru mai scurte, mai exact, un regim part-time, care constă în patru ore de lucru. Pentru un astfel de interval, salariul lunar pornește de la 1.850 de lei brut.

Citeşte şi: Decizie majoră pentru 1 milion de pensionari. Guvernul va stabili ce se întâmplă cu impozitele lor

Pe lângă casieri, Kaufland are nevoie și de personal pentru funcții care necesită studii superioare. De exemplu, Kaufland Sibiu caută un funcționar administrativ, iar Kaufland Iaşi are nevoie de un director regional de vânzări. Pentru prima poziție, venitul pornește de la 3.500 de lei brut, la care se adaugă tickete de masă, iar salariul se poate majora anual, în funcție de performanțe, în timp ce pentru poziția a doua, salariul nu este menționat, dar se oferă se oferă bonuri de masă, asigurare de sănătate, dar și card de combustibil și un autoturism de serviciu ce poate fi utilizat și în scop personal.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea unui job în doemniul comercial au acum posibilitatea de a găsi un loc de muncă mai bine plătit.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult