- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

City Grill a investit de 2,5 milioane de euro pentru modernizarea restaurantelor Buongiorno Italian din Capitală

26 Jul, 12:19 • Cornel Ghimeșan
Grupul de restaurante City Grill a finalizat o investiție de aproape 2,5 milioane de euro în reamenajarea și modernizarea restaurantelor din rețeaua Buongiorno Italian, proiect demarat în 2019, având ca scop îmbunătățirea experienței clienților și consolidarea poziției ca destinație preferată pentru preparate cu specific italian.
City Grill a investit de 2,5 milioane de euro pentru modernizarea restaurantelor Buongiorno Italian din Capitală

City Grill a investit de 2,5 milioane de euro pentru modernizarea restaurantelor Buongiorno Italian din Capitală. Grupul de restaurante City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători autohtoni din industria HoReCa, este controlat de Dragoş Petrescu, cunoscut şi pentru apariţia sa în show-ul Imperiul Leilor de la Pro TV.

Conform profit.ro, cele trei unităţi incluse de companie pe lista de modernizare sunt Buongiorno Italian Primăverii, restuarant reamenajat în 2019, cu o investiţie de 600.000 de euro, Buongiorno Italian Victoriei, în 2021, unde investiţia a depăşit 1,4 milioane de euro şi Buongiorno Italian Băneasa, care urmează să fie redeschis în luna august, după o investiţie de 400.000 de euro.

Citeşte şi: Alertă printre turiştii români din Grecia. De ce nu li se acceptă plata cu bancnote de 500 de euro

Investiția în modernizarea brandului a presupus, pe lângă reamenajarea restaurantelor, și un rebranding, o schimbare de direcție în comunicare și un refresh al meniului, alături de Chef Alex Ilinca, cu experiență în restaurante cu trei stele Michelin. „Am început colaborarea cu Alex Ilinca, experiența lui de 12 ani din Italia fiind un atu foarte important. El a adus un suflu nou meniului și proceselor. Iar astăzi, Buongiorno Italian este un brand fresh, actual, versatil, un loc în care să te simți bine în orice formulă -pentru o întâlnire business, cu prietenii sau familia, la mic dejun, prânz sau cină”, a declarat Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.

Citeşte şi: Este oficial! Ce trebuie să faci, de fapt, dacă vrei fonduri europene în perioada 2023-2027

„Imediat ce am redeschis Buongiorno Primăverii, în 2019, efectul pozitiv s-a simţit în cifra de afaceri, mai ales datorită creşterii gradului de ocupare de seară, care a ajuns la peste care a ajuns aproape de 100%. Planul era ca în maximum un an să le aliniem şi pe celelalte, dar pandemia ne-a forţat să amânăm această investiţie. În 2021 am reluat lucrările la Buongiorno Victoriei, iar restaurantul din Băneasa Shopping City va fi gata până la finalul verii”, a mai spus Daniel Mischie.

City Grill este cel mai important jucător român din industria restaurantelor. Fondat în 2004, operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Buongiorno Italian, City Grill și La Boheme, primul hotel din portofoliul grupului.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult