- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Firma din Bragadiru care a câștigat un contract de 250 de milioane de lei cu Ministerul Apărării Naționale

29 May, 13:36 • Cornel Ghimeșan
Cum a câștigat o companie din Bragadiru un contract de 250 de milioane de lei, cu Ministerul Apărării Naționale. Firma a fost unicul ofertant la licitația pentru atribuirea contractului.
Firma din Bragadiru care a câștigat un contract de 250 de milioane de lei cu Ministerul Apărării Naționale

Bluespace Technology, o companie care are sediul în Bragadiru.   a câștigat o licitatie organizată de Ministerul Apărării Naționale (MApN) pentru achiziționarea unui număr de 3.700 de laptopuri, 6.328 de stații de lucru și 2.408 telefoane VoIP. Valoarea contractului este de 249.229.050 lei, fără TVA, pentru patru ani, informează Profit.ro

Citește și ANPC lansează o adresă de email, pentru a da posibilitatea clienților să semnaleze problemele cu …

Bluespace Technology  a avut afaceri de 47 milioane de lei, anul trecut. Interseant este faptul că firma din Bragadiru a câștigat contractul pentru că a fost unicul oferatant.

n 2022, Bluespace Technology a raportat un business de 47,1 milioane de lei, de la 19,99 milioane de lei în anul precedent, și un profit net de 2,33 milioane de lei, comparativ cu 238.932 lei în 2021. Compania este controlată integral de Constantin Pintilie.

Citește și  Sumele astronomice pe care le vor câștiga finalistele Ligii Campionilor din 2023

La nivel internațional, BlueSpace Technology este singura firmă românească care a reușit să treacă toate criteriile impuse de recunoaștere la nivelul Uniunii Europene în calitate de producător TEMPEST. Totodată, BlueSpace Technology este singura companie românească și singura companie din Sud-Estul Europei care a îndeplinit criteriile de acreditare NATO.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult