- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Un român a dat lovitura cu o afacere surprinzătoare. Produsele lui se vând chiar și cu 300 de lei. ”Vânzările cresc în perioada 1-8 martie”

29 Feb, 21:27 • Cornel Ghimeșan
Un român a dat lovitura cu o afacere surprinzătoare. Produsele lui se vând chiar și cu 300 de lei. ”Vânzările cresc în perioada 1-8 martie”! Un român a reușit să dea lovitura cu o afacere total surprinzătoare, care are la bază pasiunea pentru ciocolată și imaginația desfășurată în combinații delicioase. Cosmin Cionca, proprietarul unei ciocolaterii, a reușit să atragă atenția oamenilor prin produse de calitate!
Un român a dat lovitura cu o afacere surprinzătoare. Produsele lui se vând chiar și cu 300 de lei. ”Vânzările cresc în perioada 1-8 martie”

Un român a dat lovitura cu o afacere surprinzătoare. Produsele lui se vând chiar și cu 300 de lei. ”Vânzările cresc în perioada 1-8 martie”!

Un român a reușit să dea lovitura cu o afacere total surprinzătoare, care are la bază pasiunea pentru ciocolată și imaginația desfășurată în combinații delicioase.

Citește și Un român s-a întors în țară după 20 de ani în străinătate și a luat-o de la zero: „Dorul de casă te omoară. Doar biserica mă mai salva”

Cosmin Cionca, proprietarul unei ciocolaterii, a reușit să atragă atenția oamenilor prin produse de calitate!

Românul a reușit să atragă atenția publicului prin produsele sale unice, unele vândute cu prețuri care ajung până la 300 de lei.

Într-o societate în care cadourile devin o expresie a sentimentelor și a atenției acordate celor dragi, alegerea unui dar devine crucială. Astfel că, românul a găsit oportunitatea perfectă, creând o ciocolaterie specializată în combinații deosebite.

În special în perioadele dedicate cadourilor, cum sunt zilele de 1 și 8 martie, ciocolata devine un element central al grijii și afecțiunii.

Proprietarul ciocolateriei susține că cele mai inedite combinații, precum cea cu fistic și ganache de vanilie, sunt preferatele sale și le recomandă cu încredere clienților săi.

Cu ingrediente cum ar fi fisticul din Italia, cocosul și crema de șampanie, ciocolata lui Cionca promite o experiență gustativă deosebită.

Afacerile lui Cosmin Cionca prosperă, iar în unele perioade ale anului, cererea pentru produsele a crescut considerabil.

În luna februarie și martie, vânzările cresc cu 35%, iar ciocolata devine un cadou apreciat în special în perioada 1-8 martie, dedicată primăverii și femeilor.

De la ce prețuri pornesc produsele românului

Evident, succesul unei afaceri nu vine fără efort, dedicare și multe ore de muncă.

Deși anumite perioade sunt mai solicitante, iar comenzile cresc semnificativ, Cosmin Cionca ține să ofere produse pentru fiecare buget.

Prețurile cutiile de ciocolată pornesc de la 25 de lei pentru variantele mai mici, ajungând până la 180 sau chiar 300 de lei, în funcție de preferințe.

„Această cutie este la 180 de lei, în care avem o paletă foarte mare de gusturi, dar avem şi cutii care sunt la 25 de lei, 100 de lei, 300 de lei, pentru fiecare buzunar”, a explicat Cionca, subliniind diversitatea ofertei sale și dorința de a satisface toate gusturile și posibilitățile financiare ale clienților săi.

Citește și Afacerea cu care un bărbat din Timiș a dat lovitura! A investit 10 milioane de euro în vacile din rasa Wagyu, iar acum vinde un kilogram de carne cu 1.000 lei

Astfel, ciocolateria lui Cosmin Cionca nu doar că aduce bucurie în forma unor delicii savuroase, dar demonstrează și că o afacere inedită, bazată pe pasiune și originalitate, poate aduce îmbogățire nu doar financiară, ci și în viața cotidiană a consumatorilor, conform RomâniaTV.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult