- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Un român scoate bani frumoși pe caniculă. Afacerea cu care a dat lovitura

06 Jul, 14:09 • Andrei Alina
Un antreprenor din Prahova profită de caniculă și are vânzări record. Și-a deschis o fabrică în care produce gheață și face bani frumoși în această vară.
Un român scoate bani frumoși pe caniculă. Afacerea cu care a dat lovitura

Deși mulți români investesc în aparate de aer condiționat, ventilatoare și alte electrocasnice similare în timpul verii, Horia Georgescu a băgat bani într-o afacere care îl umple de bani. A înființat o fabrică de gheață în Pleașa și are mare succes. Tonele de gheață „se topesc” și se transformă în bani, deoarece omul are comenzi din toată țara și transporturile se fac prin intermediul TIR-urilor, potrivit Gandul.

Citește și: El este cel mai tânăr și apreciat fermier din Iași. George Tănasă și-a construit o afacere solidă în agricultură: „A început să îmi placă ce făceau părinții mei”

 

Un antreprenor din Prahova profită de caniculă și are vânzări record

Fabrica produce în fiecare zi 10-12 tone de cuburi de gheață, pe care le distribuie la nivel național. Producția include pungi de gheață de diferite greutăți: 0,6 kg, 1,2 kg, 2 kg și 5 kg.

Citește și: Povestea lui Adrian, un tânăr antreprenor care are o afacere de succes. Totul a început cu un cireș amar

Direct de la poarta porții, o pungă de gheață cu o greutate de 2,5 kg se vinde cu 5 lei. Pe rafturile magazinelor sau benzinăriilor prețul se dublează sau chiar se triplează.