- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

ANAF scoate la vânzare apartamente la prețuri de nimic. Cum poți cumpăra ieftin chiar și în centrul Bucureștiului

03 May, 23:26 • Bumbeneci Diana
Apartamente vândute de ANAF în București cu prețuri de nimic. Locuințele se află în centrul Capitalei
ANAF scoate la vânzare apartamente la prețuri de nimic. Cum poți cumpăra ieftin chiar și în centrul Bucureștiului

ANAF

are vești bune pentru cei care își doresc un apartament în centrul Bucureștiului. Două apartamente care se află într-o locație extraordinară din București au fost scoate la vânzare.

Prețul acestora este unul extrem de avantajos mai ales că sunt deja complet echipate.

Apartamente în centrul Capitalei, vândute de ANAF

ANAF a anunțat că vinde două apartamente în centrul Capitalei, prețul de pornire a licitației fiind unul destul de modest, dacă ținem cont de prețurile cu care se vând în prezent locuințele.

Cele două apartamente sunt localizate în Sectorul 3 al Capitalei, pe Bulevardul Unirii, conform anunțului postat de ANAF pe pagina lor de Facebook.

Unul dintre imobile este un apartament transformat în spațiu comercial, cu o cotă de teren de 431,32 metri pătrați. Partea comună include casa scării, holul, coridoarele, terasa și instalațiile tehnice, împreună cu alte facilități comune ale imobilului.

Cel de al doilea apartament este o unitate individuală situată tot în Sectorul 3, la adresa Bulevardul Unirii nr. 33, ce se vinde cu 7.876.000 lei.

Ai mai putea citi: Meteo Paște 2024. A fost actualizată prognoza ANM pentru următoarele 4 săptămâni

Apartament vândut de ANAF
Apartament vândut de ANAF

„Apartament spațiu comercial, cotă teren 242,87 mp, părți comune: casa scării, holuri, coridoare, terasă, instalații tehnice, alte părți comune”, se arată în anunțul ANAF.

Potrivit anunțului, licitația se va desfășura la sediul din București, Sector 3, pe Str. Lucrețiu Pătrășcanu, nr. 10, Corp B, etajul 2, camera 202.

Pentru cei care își doresc informații suplimentare, precum condiții de participare la licitație, depunerea ofertei și alte aspecte, vă puteţi adresa la sediul nostru sau la telefon 0786.543.421. Anunţul integral se află postat pe www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri – Valorificare prin licitaţie a bunurilor sechestrate – Unitate/Subunitate fiscală: Bucuresti Executări silite cazuri speciale.

Anunțul integral se află pe site-ul anaf.ro, la secțiunea Anunțuri – Valorificare prin licitație a bunurilor sechestrate – Unitate/Subunitate fiscală: București Executări silite cazuri speciale.

O vilă le-a dat bătăi de cap cumpărătorilor

În urmă cu ceva timp, ANAF a scos la licitație o vilă a cărui preț a fost neșteptat de mare.

Locuința ce se află în Ploiești, cu două etaje, a avut un preț de pornire de 658.117 de lei, adică în jur de 130.000 de euro, cât pentru un apartament cu trei camere în Capitală.

Licitaţia a avut loc pe 1 februarie 2024, la ora 12:00, în Ploieşti, str Aurel Vlaicu 2, cam 609, județul Prahova.

Descrierea locuinței era: mobil compus din teren în suprafață de 96 mp și construcție P+2E in suprafață totala de 231,9 mp din care 77,3 mp suprafața construita la sol în anul 1965 și suprafața de 154,6 mp (et 1 + et 2).

Poți citi și: Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru români în ziua în care Guvernul a căutat bani pentru plata salariilor și pensiilor majorate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult