- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

BCR Asigurari vrea sa vanda 4.000 de polite Casco Plus in 2010

20 Jul, 14:49 • gecad.net
BCR Asigurari, membra a Vienna Insurance Group, si-a propus sa vanda pana la finele anului 4.000 de polite din asigurarea auto nou lansata Casco Plus, care are acoperire teritoriala in Europa, Turcia si Israel, a declarat Segiu Loghin (foto), membru al directoratului BCR Asigurari.
BCR Asigurari vrea sa vanda 4.000 de polite Casco Plus in 2010

Asigurarea Casco Plus este disponibila in trei variante: Silver, Gold si VIP, valoarea asigurata variind de la 5.000 la 100.000 de euro.

Prima acesteia reprezinta echivalentul a 6% din valoarea asigurata. Pana in luna septembrie compania deruleaza o campanie promotionala pentru acest produs, aplicand o reducere de 20% la prima de asigurare, aceasta ajungand astfel sa reprezinte un procent de 4,8% din valoarea asigurata.

Potrivit lui Sergiu Loghin, primele brute subscrise de companie pe polite Casco au scazut cu 26% in prima parte a anului 2010 fata de aceeasi perioada a anului trecut.

„Nu cred ca pana la finele anului vom reduce aceasta scadere. Este vorba de clienti care nu si-au mai facut asigurare, deci au disparut din sistem, nu de persoane care au plecat de la noi pentru a merge la alta companie”, a declarat Sergiu Loghin.

In Romania sunt inmatriculate circa 5 milioane de masini, din care peste 50% detin polite Caco, potrivit unui studiu realizat de Mednet Marketing Research Center si preluat de presa centrala.

BCR Asigurari detine locul 5 pe piata de profil din punct de vedere al volumului afacerilor, avand o cota de piata de 7,9%.