- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bicicleta furată a unui bărbat din Germania, în valoare de 4.300 de euro, găsită în Vrancea după trei luni

02 Feb, 23:49 • Gorgorin iulia
O bicicletă furată din Germania, în valoare de 4.300 de euro, a fost găsită în comuna Vânători, din județul Vrancea, cu ajutorul sistemului de localizare.
Bicicleta furată a unui bărbat din Germania, în valoare de 4.300 de euro, găsită în Vrancea după trei luni

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii vrânceni au fost sesizați la data de 31 ianuarie, de către un cetățean german cu privire la faptul că la data de 6 noiembrie 2022, în orașul Bensheim din Germania, i-ar fi fost sustrasă o bicicletă, în valoare de 4300 de euro, iar sistemul de localizare montat îi arăta comuna Vânători, județul Vrancea, la aproximativ 2.000 de km depărtare.

Citiți și: Noi 400 de kilometri de piste de biciclete în România. Unde vor fi amplasate

Bicicletă furată din Germania, identificată în județul Vrancea

Germania
Germania

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Golești au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza de competență, în vederea documentării activității infracționale a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt, potrivit Monitorului de Vrancea.

În cele din urmă, polițiștii au identificat bicicleta și i-au restituit-o proprietarului care a căutat-o timp de trei luni.

În momentul în care i-au returnat-o, cetățeanul german a fost extrem de bucuros și le-a mulțumit polițiștilor că au reușit să îi găsească bicicleta.

„Au găsit-o! Mulțumesc mult! E incredibil!”, a fost reacția bărbatului la aflarea veştii.

Două persoane au fost conduse  la sediul Poliție pentru audieri. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Anchetatorii au deschis un dosar penal de furt.

În vara anului trecut, două biciclete de 12.000 de euro furate din Germania au fost găsite la Piteşti.

Sesizarea a fost primită de polițiști în data 27 iulie prin intermediul unui email trimis de un cetăţean german care anunţa că în luna iunie i-au fost furate de la locuința sa două biciclete. Bărbatul din Germania a avut noroc, deoarece polițiștii au găsit cele două biciclete.

Citiți și: Germania intră în recesiune în 2023! Ministrul neamț de Finanțe a găsit însă și un motiv de bucurie!