- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Cât câștigă un delivery manager. Care sunt condițiile de angajare

19 Feb, 15:16 • Stefan Simion
Care este salariul de care beneficiază un delivery manager? Iată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru angajare.
Cât câștigă un delivery manager. Care sunt condițiile de angajare

Vești excelente pentru români! În piața de muncă a fost identificat un nou post în cadrul căruia salariile sunt unele satisfăcătoare, conform zf.ro.

Postul de delivery manager merită atenție din partea românilor interesați să producă mai mult. Această poziție este relevantă atât din perspectiva câștigurilor, cât și din cea a sarcinilor și forței de muncă. Job-ul este unul care le oferă angajaților bonusuri specifice și extrasalariale, astfel, veniturile ajung să fie satisfăcătoare.

Cât câștigă un delivery manager

Un delivery manager are un salariu cuprins între 1.400 și 1.800 euro pe lună. Pe lângă acest venit, se adaugă bonusurile specifice și cele extrasalariale, precum și posibilitatea de a primi tichete de masă, prime de sărbători, cursuri și traininguri, abonamente la clinici private sau bonusuri de performanță.

La prima vedere, pare postul perfect pentru românii care doresc să-și mărească veniturile. Scenariul este unul bun chiar și în spatele cortinelor. Ana Vișian, marketing manager pentru platforma eJobs, a menționat care sunt condițiile pe care un angajat trebuie să le îndeplinească pentru acest post și care sunt atribuțiile.

Citește și: Bolt oferă 1.000 de lei bonus la angajare! Compania caută şoferi în mai multe oraşe din România și oferă salarii avantajoase

delivery manager
delivery manager

Experiența de minim 2 ani într-o poziție de product sau project manager în IT este necesară pentru a ocupa această funcție. Plus de asta, candidații trebuie să aibă cunoștințe tehnice și comerciale atât față de domeniul de activitate al companiei la care a aplicat, cât și față de industrie.

„De asemenea, ei trebuie să fie capabili să gestioneze responsabilităţi în diferite medii din cadrul delegaţiilor şi să aibă abilităţi solide de conducere şi coordonare, precum şi capacitatea de a crea un mediu de sprijin pentru membrii echipei. Oferta de joburi este mare şi activitatea se poate desfăşura de oriunde, fapt ce atrage candidaţii ce nu-şi doresc să se întoarcă la birou, iar salariul poate ajunge la 1.800 de euro/lună, în medie”, completează Ana Vișian.

Pentru postul de delivery manager există aproximativ 90 de posturi vacante în acest moment, pe platforma eJobs. Funcția este una căutată în România, tocmai datorită beneficiilor pe care le oferă angajatului.

Vezi și: Studiu. Românii nu resimt prea mult criza. Cheltuielile pentru ieșitul în oraș în 2022, mai mari cu peste 30% față de 2021

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult