- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Bolt oferă 1.000 de lei bonus la angajare! Compania caută şoferi în mai multe oraşe din România și oferă salarii avantajoase

28 Jan, 16:29 • Gorgorin iulia
Bolt este una dintre cele mai utilizate companii de ride sharing din țară. Bolt România a anunțat recent că se caută șoferi parteneri, iar cei care se vor întregistra până pe 15 martie, pot obține până la 1.000 de lei bonus în prima lună de la activare.
Bolt oferă 1.000 de lei bonus la angajare! Compania caută şoferi în mai multe oraşe din România și oferă salarii avantajoase

Bolt este în căutare de șoferi în mai multe orașe din țară! Românii care vor să se angajeze și vor să câștige bani în timp ce conduc, trebuie să știe că salariile sunt foarte avantajoase.

Citiți și: Țeapa uriașă pe care a luat-o cel mai rapid om din lume. Usain Bolt a pierdut 12 milioane de dolari din contul său de pensii

Bolt oferă bonus de până la 1.000 de lei bonus în prima lună după activare

Orice nou șofer partener Bolt din orașele participante, care se înregistrează în perioada 16 ianuarie – 15 martie (inclusiv), poate primi 250 de lei bonus săptămânal dacă finalizează un număr minim de curse, în prima lună de la activarea contului, conform bolt.blog.eu

Bolt
Bolt

Compania de ride sharing precizează că bonusul de 250 de lei se va adăuga celorlalte bonusuri și campanii existente pentru șoferii parteneri Bolt. Astfel, în cele 4 săptămâni, șoferii pot câștiga, în plus, până la 1.000 de lei.

Campania este valabilă începând cu următoarea zi de luni de la activarea contului. Orașele care intră în această campanie sunt: București, Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Sibiu, Galați, Arad, Focșani, Alba Iulia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Piatra Neamț, Brăila.

Conform anunțului postat pe site-ul companiei, șoferii pot găsit toți pașii necesari pentru a se înregistra ca șoferi parteneri, cu propriul SRL sau PFA sau în colaborare cu o flotă parteneră.

Documentele de care aveți nevoie pentru a deveni șofer Bolt

Pentru a deveni șofer partener Bolt aveți nevoie de 10 documente, iar majoritatea sunt foarte ușor de obținut. Taxele cumulate pentru obținerea acestora pot ajunge și la câteva sute de lei.

Printre documentele obligatorii de care aveți nevoie la înregistare se numără cartea de identitate, permisul de conducere, certificatul de înmatriculare al mașinii, dar și atestatul pentru transport persoane în regim de închiriere, precum și de Copia Conformă.

De asemenea, cei care vor să se angajeze ca șoferi la Bolt vor avea nevoie și de asigurarea RCA și asigurarea pentru călători și bagaje. Totodată, mai aveți nevoie și de cazier judiciar, dar și de o poză de profil pentru fi folosită pentru aplicație și ecuson.

Înregistrarea este simplă și durează doar câteva minute din momentul în care aveți toate documentele necesare.

Cât poate câștiga un șofer Bolt pe lună

Potrivit unui studiu, cel mai bine plătiți șoferi sunt cei din Capitală. Un șofer Bolt care efectuează curse în București poate câștiga între 5.000 și 8.000 de lei pe lună, în cazul în care lucrează opt ore.

Compania percepe un comision de 25% din prețul cursei, iar restul îi revine șoferului, pe lângă bacșișul aferent. Din cei 75%, șoferii au de achitat combustibilul, eventualele reparații ale mașinii, taxele și impozitele firmei.

În prezent, în cadrul Bolt România lucrează o echipă de aproximativ 270 de persoane, iar planurile pentru anul 2023 vizează extinderea la nivel naţional.

„În 2022 Bolt România a avut şase lansări noi pe segmentul ride-hailing (Piatra Neamţ, Bistriţa, Târgu Jiu, Tulcea, Focşani, Botoşani şi Valea Prahovei), iar acum suntem prezenţi în 28 de oraşe din ţară. În 2023 urmărim să ne consolidăm poziţia de lider naţional pe piaţa serviciilor de ride-hailing, micromobilitate şi delivery, dar şi să ne extindem în cât mai multe zone şi localităţi din România“, a spus Cristi Sălceanu, country manager al Bolt România, conform zf.ro

În total, Bolt oferă servicii de ride-hailing în 28 de oraşe din România, iar de la intrarea pe piaţă şi până în prezent compania a ajuns la un volum de 2,5 milioane de călători unici.

Citiți și: Discriminarea între șoferii de taxi și cei de la Uber sau Bolt continuă și în 2022. Ce decizie au luat deputații