- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare de Crăciun sau de Revelion. Românii s-au revoltat: „Ce naiba e cu prețurile astea???”

07 Nov, 12:53 • stefan.vlad
Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare de Crăciun sau de Revelion. Sărbătorile de iarnă se apropie, iar românii au început să-și planifice deja vacanțele. În timp ce unii vor să petreacă sărbătoarea Crăciunului în alt loc decât acasă, alții preferă să meargă la munte de Revelion.
Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare de Crăciun sau de Revelion. Românii s-au revoltat: Ce naiba e cu prețurile astea???

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare de Crăciun sau de Revelion. Și cum prețurile au crescut aproape la orice, era de așteptat să se întâmple și la cazări, mai ales în perioada sărbătorilor.

Românii au început deja să vorbească și să se plângă de prețurile care se cer pe sejururile de Crăciun sau dee Revelion. De exemplu, un cetățean povestește că a primit o ofertă de 4.000 de euro pentru 3 nopți, zece persoane. Asta în condițiile în care vor fi și proprietarii prezenți acolo. De asemenea, unele pensiuni nici măcar nu au arătat poze cu paturile, ori cu zona respectivă.

Citește și: Atenție, pasageri! Compania aeriană TAROM a schimbat orarul de zbor conform programului de iarnă!

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare de Crăciun sau de Revelion

„Ce naiba e cu prețurile astea??? 4000 euro o cabana pentru 10 persoane?????? PE 3 NOPTI??? Înțeleg că e revelionul, fraților, dar nu cresc salariile în decembrie. Dau 2000€ și pică cabana pe tine sau mai stai și cu proprietarii în casa???? Reveniți-vă!!!Înțeleg că ați auzit că se fac bani, dar nu poți să-ți lași casa cu toate cele în ea cu niște paturi vai și amar și să pui un preț de te doare mintea. Postează oamenii anunțuri că își doresc cabana cu nr x de locuri și unii postează o poză cu cabana din față. Nu scrie preț, nu sunt poze cu paturi, NIMIC. Nici măcar județul. “Oferta de revelion” 1500 lei de persoana???”

, este postarea unui român făcută pe grupul de Facebook Revelion și Crăciun 2024.

Unii internauți spun că sejurul pentru Revelion trebuie rezervat din timp. Doar așa pot fi obținute tarife accesibile, iar turistul are de unde alege. Alții în schimb au dezvăluit că au fost victimele unei țepe.

”Eventual rezervi aceeași cabana cu anul anterior, sa fii sigur. Pai și noi am cautat din mai și am dat de o țeapă. Ne-a ținut omul pana în septembrie până ne-am dat noi seama că e țeapă. Oricum prețurile sunt foarte mari și avansurile din nou foarte mari”, scrie un alt membru din grup.