- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Ce salariu are un training manager în România. Care sunt responsabilitățile acestei funcții și câteva posturi sunt disponibile în țară

05 Mar, 15:45 • Lupu Alexandra
Informații de interes pentru românii care se află în căutarea unor job-uri stabile! Iată ce salariu are un training manager și cu ce se ocupă.
Ce salariu are un training manager în România. Care sunt responsabilitățile acestei funcții și câteva posturi sunt disponibile în țară

Un angajat care ocupă postul de training manager are un salariu care variază între 900 și 1.200 de euro, susține zf.ro. Informațiile au fost prezentate prin platforma online BestJobs, acolo unde mai multe posturi sunt disponibile.

Cu ce se ocupă un training manager

Persoanele care ocupă această funcție sunt cei care ajută la dezvoltarea afacerilor, dar mai ales, contribuie la facilitarea și supravegherea programelor și sistemelor de formare a angajaților din echipă. Pentru a ocupa acest post, sunt necesare studiile superioare finalizate și o experiență într-un post similar, de peste 5 ani. La fel de bine, angajatul trebuie să aibă o vechime în ceea ce privește coordonarea echipelor și bune abilități de comunicare în engleză. Ofertele de muncă pentru această funcție sunt regăsite într-un număr mare în Constanța și București, iar salariul variază între 900 și 1.200 euro. Pe lângă veniturile lunare, angajații se bucură și de beneficii extrasalariale, precum lucrare în mod hibrid, program de lucru flexibil, dar și bonusuri anuale sau suport financiar pentru evenimentele speciale și acces la cursurile de formare și dezvoltare personală.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: IKEA intervine în scandalul salariilor: ”Nu există angajați în echipa noastră care să primească salariul minim pe economie”

Datele prezentate de platforma de recrutare online arată că, la ora actuală, există 66 locuri disponibile pentru funcția de training manager. Cele mai multe oferte de angajare sunt regăsite la nivelul Capitalei și a Constanței.

training manager
training manager

„Rolul unui training manager este esenţial pentru orice companie care doreşte să investească în pregătirea personalului. În următorii ani, trainerii se vor axa pe construirea unei culturi a educaţiei constante şi pe pregătirea angajaţilor pentru a-şi atinge obiectivele pe termen lung şi pentru a se putea adapta în orice context.

Candidatul ideal pentru acest rol are studii superioare, experienţă în coordonarea echipelor, peste cinci ani experienţă într-un rol similar şi bune abilităţi de comunicare în limba engleză. Oferta de locuri de muncă pentru această poziţie este mare în Constanţa şi Bucureşti, iar salariul este cuprins în intervalul 900-1.200 euro/lună, în medie”, susține Mihaela Dobre, reprezentant al platformei menționate.

Citește și: Salariul la vedere. Veste bună pentru persoanele care își caută de muncă. Firmele încep să afișeze banii pe care îi oferă