- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Cei mai bogati clienti ai OTP Bank Romania pe private banking au conturi de 6 mil. euro

18 Aug, 00:07 • gecad.net
Cele mai mari conturi administrate de servicul de private banking al OTP Bank Romania ajung la 6 milioane de euro, per familie, a declarat pentru DailyBusiness.ro Andra Mihailescu, director private banking OTP Bank Romania.
Cei mai bogati clienti ai OTP Bank Romania pe private banking au conturi de 6 mil. euro

Potrivit acesteia, in ultimul timp, clientii din portofoliul bancii au inceput sa isi diversifice portofoliul, pe fondul crizei, „simtind acum, mult mai acut, riscul expunerii excesive catre un singur domeniu de activitate sau catre o singura institutie bancara”.

„Instrumentele recomandate de divizia noastra in aceasta perioada ofera un randament atractiv, dar numai in conditiile unui risc scazut sau moderat. Un exemplu in acest sens sunt fondurile monetare de investitii, care in ultimul timp au ajuns la randamente anualizate cu cateva puncte procentuale peste dobanzile afisate de banci pentru depozite”, a mai spus Andra Mihailescu.

OTP Private Banking s-a lansat la sfarsitul lunii februarie 2008, iar la finele lunii mai activele administrate de banca pe acest segment crescusera cu 120% fata de sumele aflate in administrare la sfarsitul lui 2008. Reprezentanta OTP nu a precizat insa valoarea activelor administrate la sfasitul lunii mai 2009.