- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

De ce nu ies milionarii în club? Caius Covrig, care administrează afaceri de milioane de euro, are răspunsul: „S-a întâmplat de 2 ori în ultimii 2 ani”

10 Aug, 20:36 • stefan.vlad
De ce nu ies milionarii în club? Această întrebare stă pe buzele multor oameni, care nu înțeleg cum de cei care au o situație financiară foarte bună și își pot permite o astfel de distracție, nu o practică. Caius Covrig, care la nici 30 de ani a reușit să înmulțească ceea ce are, administrează afaceri de milioane de euro în România, dar și în Statele Unite ale Americii, are răspunsul.
De ce nu ies milionarii în club? Caius Covrig, care administrează afaceri de milioane de euro, are răspunsul: S-a întâmplat de 2 ori în ultimii 2 ani

De ce nu ies milionarii în club? Caius Covrig deține unul dintre cele mai apreciate hoteluri de pe Valea Prahovei, a jucat baschet printre cei mai buni, în liga profesionistă de baschet din America și a fost premiat de însuși Barack Obama, pe vremea când era Președinte al SUA. Deci, este unul dintre tinerii milionari din România care se preocupă mai puțin de viața de noapte și mai mult de business-urile de zi.

Citește și: Politicienii și milionarii, pe opulență și în lumea de dincolo! Cum arată cavourile faraonice cu lift și climatizare și cât costă construcția

De ce nu ies milionarii în club?

Tânărul milionar a dezvăluit că a mers în club de două ori, în ultimii doi ani, pentru că preferă să muncească mult acum, pentru a-și construi o avere considerabilă, care să îi permită, de la 40 de ani, să călătorească și să-și poată permite orice.

Cred că am ieșit în club de 2 ori în ultimii 2 ani de zile. Prefer să stau la 40 de ani, cu 20 de hoteluri deschise, pe o barcă undeva, și acum să muncesc de dimineața până seara. Fix în acești ani trebuie să-ți formezi viața, viitorul. În plus, dacă ies o dată în club, nu mai sunt bun de nimic 2 zile.„, a declarat omul de afaceri, ownerul hotelului Kayus din Bușteni.

Caius Covrig a declarat în nenumărate rânduri faptul că pentru el timpul este cel mai prețios și nu face rabat de la calitatea felului în care și-l petrece. Zilele trecute, milionarul a explicat comunității lui din social media care sunt cele mai utile 5 strategii care te vor ajuta să economisești bani lună de lună.

1. Stabilirea unui buget și respectarea lui. Acest prim pas este esențial în procesul de economisire. Folosește metoda înregistrării veniturilor și cheltuielilor, și vezi cum le poț organiza în așa fel încât, la final de lună, să ieși pe plus, asta înseamnă că ai un buget pe care îl poți pune deoparte.

2. Analizează cu atenție lista de abonamente pe care le ai de plătit lunar și vezi la care dintre ele poți renunța sau pe care dintre ele le poți recalcula în minus. În general, există tot soiul de pachete pe care firmele de telefonie mobilă, de exemplu, le compun în special pentru cei care le sunt clienți vechi.

3. Compară prețurile la produse și servicii, nu te arunca din prima să cumper pentru că s-ar putea să găsești în altă parte mai ieftin, vorba reclamei. Poți utiliza site-uri sau aplicații care compară prețurile la produse similare.

4. Stabilește obiective de economisire. Este mult mai ușor să economisești bani atunci când ai un obiectiv clar. Poți economisi pentru o călătorie, pentru un fond de urgență, pentru o investiție imobiliară sau pentru a-ți plăti datoriile mai repede.

5. Fii consecvent. Economisirea este un obicei care trebuie cultivat în timp. Fă din economisire o prioritate și încearcă să economisești o sumă fixă în fiecare lună, chiar și dacă este o sumă mică.