- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Economisești fără să știi, cu o nouă funcție pe aplicația bancară. Tranzacțiile cu cardul îți aduc bani în plus

18 Feb, 10:02 • Stefan Simion
Vești bune pentru români! Există o metodă prin care poți economisii bani, totul în timp ce faci tranzacții cu cardul. Iată despre ce este vorba.
Economisești fără să știi, cu o nouă funcție pe aplicația bancară. Tranzacțiile cu cardul îți aduc bani în plus

Cheltuielile nu mai sunt o problemă! De acum înainte, românii pot economisi banii, totul în timp ce fac tranzacții cu cardul, citează wall-street.ro.

Veste bună pentru românii care vor să aibă un fond de urgență. Raiffeisen Bank a lansat SavingBox, funcția prin care economisirea banilor nu mai este o problemă nici măcar atunci când clienții fac cumpărăturile.

Aplicația bancară este disponibil pe mobilă și le oferă posibilitatea persoanelor interesate de a strânge un procent din fiecare tranzacție efectuată. La final, românii vor avea o sumă stabilă în cont, de care se vor putea folosi oricând.

Raiffeisen Bank ajută românii să economisească

Serviciul de economisire în lei lansat de aplicația bancară este un real suport pentru românii care doresc să se bucure de siguranță financiară. Funcția este disponibilă prin actualizarea aplicației Smart Mobile și este gratuită.

Citește și: Raiffeisen Bank, partener în programele IMM! Peste 2.300 credite au fost acordate

aplicația bancară
aplicația bancară

Fondul de urgență realizat de clienți poate fi accesat în orice moment. Dobânda este una avantajoasă, de până la 4% pe an. Prin această funcție, românii vor putea alege care este suma pe care vor să o economisească automat. Aceștia trebuie să selecteze un procent de 1%, 3%, 5% sau 10% pentru valoarea fiecărei tranzacții care se va realiza cu cardul în perioada următoare.

Opțiunile nu se termină aici! Persoanele interesate pot stabili opțional o sumă maximă în aplicația bancară. De îndată ce funcția este activată, plata este calculată în acord cu variantele selectate de către client, iar astfel, transferul se va face automat în contul de economii în lei. În cazul în care persoana interesată nu beneficiază de un cont de economii, deschiderea lui este obligatorie pentru a beneficia de funcția SavingBox.

În contul deschis se vor acumula sumele economisite, în tot timpul în care cardul de debit este folosit. Deschiderea și administrarea opțiunii prezentate de aplicația bancară pot fi realizate direct din Smart Mobile, fără să fie nevoie să achite anumite taxe sau costuri pentru acțiunile realizate.

Vezi și: Raiffeisen Bank, profit record de de 254 de milioane de euro, anul trecut, în creștere 47% față de 2021

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult