- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Marcel Ciolacu îl atacă din nou pe Virgil Popescu: „O masură haotică si imbecilă!”

01 Oct, 14:54 • Cornel Ghimeșan
În cadrul Conferinței de alegeri a Organizației Județene Bistrița-Năsăud, Marcel Ciolacu l-a atacat direct pe Virgil Popescu. Liderul PSD a vorbit despre liberalizarea prețurilor la energie, acuzâdu-l pe ministrul Energiei pentru ceea ce se întâmplă în prezent.
Marcel Ciolacu îl atacă din nou pe Virgil Popescu: O masură haotică si imbecilă!

Președintele PSD, Marcel Ciolacul, l-a atacat din nou pe actualul ministru al Energiei, Virgil Popescu. Fiind prezant la Conferința de alegeri a Organizației Județene Bistrița-Năsăud, liderul PSD nu a ratat ocazia de a comenta criza energetică și de a blama atât fostul Guvern PNL.

Alte articole: Comisia Europeană vrea să negocieze prețul energiei. Oficial UE: „Să negociem un interval de prețuri, nu un plafon fix”

”Doi ani de guvernare de dreapta, știm cu toții unde se ajunsese. Tot PSD a venit cu cele mai bune programe pentru IMM-uri și pentru capitalul românesc, cu cele mai bune scheme de ajutor, aprobate ulterior și de către Uniunea Europeană. (…) Este normal să creștem pensiile, să fim mândri de părinții noștri. Anormal este să ne batem joc de munca părinților noștri! Trebuie să fim mândri de ceea ce au realizat ei în domeniul energiei, dar să venim cu o liberalizare haotică și imbecilă într-un moment în care Europa se pregătea de altceva”, a declarat Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu îl atacă din nou pe Virgil Popescu: "O masură haotică si imbecilă!"
Marcel Ciolacu îl atacă din nou pe Virgil Popescu: „O masură haotică si imbecilă!”

Atacuri pe bandă rulantă de la Marcel Ciolacu

Nu este prima ocazie în care liderul PSD comentează despre problema liberalizării prețurilor la energie, aruncând vina spre PNL și Virgil Popescu. Recen, acesta declara la România TV că „tot răul care se întâmplă în acest moment” este rezultatul liberalizării pieței energiei.

„Hai să fim corecți, tot răul care se întamplă în acest moment, fără să atac pe nimeni personal, sau coaliția, este de la o liberalizare a energiei total haotică, fără nicio gândire. Normal că anumiți oameni care au fost implicați în această liberalizare se luptă să rămână lucrurile la fel. Un singur lucru benefic între ghilimele avem de la acea liberalizare, s-au reinventat băieții deștepți din energie. Dupa ce s-a dat ordonanța (cea mai recenta OUG anti-speculă în energie, n.red.), a început să se reașeze piața”, declara la momentul respectiv Marcel Ciolacu.

Tot într-o emisiune televizată,Ciolacu afirma că într-un Guvern condus de el, nu l-ar menține pe Virgil Popescu în funcție.

Ctiește și: Marcel Ciolacu:,,Prezența PSD la guvernare reprezintă o garanție că seniorii României nu vor fi uitați”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult