- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

RBS are 1.100 clienti pe segmentul preferred banking

16 Jun, 13:49 • gecad.net
RBS Romania are in prezent circa 1.100 clienti preferred banking, si administreaza pe acest segment active de peste 100 milioane de euro, a declarat marti Marijana Vasilescu, corporate director al RBS Preferred Banking.
RBS are 1.100 clienti pe segmentul preferred banking

Clientii bancii din aceasta categorie au in general conturi de minim 35.000 de euro si care pot urca pana la 3 milioane de euro si chiar peste acest nivel.

Totodata, pot avea acces la aceste servicii clientii care au venituri lunare de 5.000 de euro, a precizat reprezentantul bancar.

Banca se adreseaza acestei categorii de clienti cu produse de economisire intre care titluri cu venit fix, depozite, dar si cu produse de investitii, cum ar fi depozitele structurate, care includ o optiune de joc pe curs de schimb.

Banca ofera acestei categorii de clienti produse de creditare si diverse bonusuri, in special prin intermediul cardului de credit Black.

Clientii care au conturi de peste 3 milioane de euro pot avea acces in cadrul RBS la serviciile de private banking, puse la dispozitie de divizii specializate din cadrul grupului RBS.

Potrivit Marijanei Vasilescu, potentialul de clienti preferred banking ai pietei locale este de circa 100.000.