- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Vești bune pentru români! Banca care oferă câte 4.000 de lei cadou în prag de sărbători

01 Dec, 19:40 • Cornel Ghimeșan
Vești bune pentru români în prag de sărbători! Raiffeisen Bank le-a pregătit clienților săi o super campanie la final de an și le oferă câte 4.000 de lei cadou. Iată ce trebuie să faci pentru a intra în posesia acestei sume.
Vești bune pentru români! Banca care oferă câte 4.000 de lei cadou în prag de sărbători

Banca care oferă câte 4.000 de lei cadou în prag de sărbători. Reprezentanții Raiffeisen Bank spun că cei care vor să devină clienți, pot intra în posesia celor 4.000 de lei foarte ușor.

Citește și ANPC vrea să angajeze 200 de specialiști în finanțe-bănci. BNR are în plan să preia protecția asupra consumatorului bancar

Banca care oferă câte 4.000 de lei cadou în prag de sărbători

Potrivit regulamentului acestei campanii, clienții vechi sau noi trebuie să ia în calcul deschiderea unui cont pentru copii. Iar pentru asta, banca le pune la dispoziție românilor programul asigurării Junior Protect Plus de la UNIQUA.

Astfel, cei care vor deschide un cont pentru cei mici, intră automat în tragerea la sorți și au șansa să câștige patru premii în valoare de 4.000 de lei.

Cu toate acestea cei 4.000 de lei nu sunt primiți fizic, ci sunt oferite produse care se ridică la această sumă, iar cei mai norocoșii au șansa să pună mâna pe un iPhone 14, patru la număr, scrie fantik.ro.

Atenție, timpul pentru înscrierea în această campanie este limitat așa că trebuie să te grăbești și să aplice pentru asigurarea Junior Protect Plus de la UNIQUA până pe 20 decembrie.

Reprezentanții băncii spun că aceasta nu este singura surpriză pe care au pregătit-o românilor în luna cadourilor și au mai pus la bătaie încă 500 de lei pe care îi poate primi oricine.

Pentru a intra în posesia acestei sume tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont și să optezi pentru un card Mastercard, iar banii îi vei primi prin virament bancar, în cont. Dacă vrei să profiți de această ofertă trebuie să optezi pentru card până pe 22 decembrie.

De asemenea, în această perioadă, trebuie să fii cu mare băgare de seamă pentru că concursurile cu premii de neratat sunt la tot pasul. Tocmai de aceea, Raiffeisen Bank, dar și restul intituțiilor bancare trag un semnal de alarmă și îi sfătuiesc pe clienți să fie foarte atenți atunci când li se solicită anumite date oficiale.

Mai mult, aceeași atenție se recomandă și în cazul în care li se cere să acceseze anumite link-uri dubioase.

Citește și Banca Centrală Europeană face anunțul momentului pentru toți românii care folosesc EURO! Se schimbă banii

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult