Internet/New Media

Vanzarile Carphone au crescut cu 32% la noua luni

12 Jan, 15:54 • Redactia DailyBusiness
Carphone Warehouse Group Plc, cel mai mare retailer de telefoane mobile din Europa, a inregistrat dupa trei trimestre fiscale o crestere a vanzarilor de 32% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Vanzarile Carphone au crescut cu 32% la noua luni

Vanzarile au crescut de la 1,2 miliarde de euro la 1,6 miliarde de euro ca urmare a serviciilor broadband pe telefonia fixa, vandute de companie sub denumirea TalkTalk, au declarat vineri oficiali ai companiei, relateaza Bloomberg.

Vanzarile de servicii de telefonie fixa au crescut de peste doua ori in 2006, ajungand la aproape 430 de milioane de euro.

Compania a inceput sa ofere conectare rapida la internet prin serviciile sale de telefonie fixa pentru a atrage clientii competitorilor BT Group Plc si NTL Inc. Carphone a crescut cu 40% estimarile cu privire la costurile adaugarii serviciului broadband, pana la 105 milioane de euro.

Veniturile din retail ale companiei, care are 2.070 de magazine in intreaga Europa, au crescut cu 20%, ceea ce reprezinta 53% din intreaga crestere a grupului.