- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cât au plătit miliardarii lumii pentru petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

31 Oct, 12:24 • Andrei Alina
Cei mai bogaţi oameni ai planetei au petrecut Halloween-ul la Castelul Bran. Alături de cei mai bogaţi oameni de afaceri, la petrecere li s-au alăturat şi mai multe vedete de la Hollywood, actori şi fotomodele.
Cât au plătit miliardarii lumii pentru petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

Peste 140 de persoane, între care miliardari, artiști de renume mondial și actrițe de Hollywood au petrecut Halloween-ul la Castelul Bran.

Printre petrecăreţi s-au aflat şi omul de afaceri Peter Thiel și soțul lui Matt Danzeisen, cei doi fiind căsătoriți din 2017.

Citeşte şi: Cel mare producător de medicamente din România, Dragoș Damian, crede că ar trebui să profităm de vizita lui Elon Musk. „Are o avere personală cam cât PiB-ul României”

Peter Andreas Thiel este un antreprenor miliardar, cu cetățenie germană, americană și neo-zeelandeză, cofondator al PayPal, Palantir Technologies și Founders Fund, el fiind și primul investitor extern în Facebook. În mai 2022, Thiel avea o avere netă estimată la 7,19 miliarde de dolari și se afla pe locul 297 în Bloomberg Billionaires Index.

Printre invitații de top se află și un român. Este vorba despre Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, o companie românească ce activează în cibernetică, telecomunicații criptaet și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockhain, potrivit mediaflux.ro.

Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae, unul ditre cei mai bogați români, fiind considerat de oamenii de afaceri cel mai smart om din România în domeniul crypto.

Numai pentru închirierea castelului Bran pentru o noapte de petrecere s-a plătit suma de 75.000 de euro, scrie Mediaflux.ro. De asemenea, toate pregătirile au fost organizate doar cu personal adus din SUA special pentru eveniment.

Castelul Bran este unul dintre cele mai vechi castele din România şi una dintre cele mai scumpe proprietăți private din lume. Veniturile anuale depăşesc 1 milion de euro pe an.

 

Plimbare în Braşov şi masă la restaurant în centrul vechi înainte de mare petrecere de la Castelul Bran

Înainte de petrecerea de la Castelul Bran, invitații la petrecerea miliardarilor lumii au luat masa la un restaurant din Centrul Brașovului. Accesul în restaurant s-a făcut pe bază de invitaţie, care a fost sub forma unei brăţări, fiind întâmpinați în acorduri de muzică medievală, scrie bizbrasov.ro.

Meniul a costat între 75 și 100 de euro de persoană. Cele mai căutate au fost pastele în roată de parmezan.

Începând de la mix de salamuri și brânzeturi italienești, Prosciutto crudo de Parma, Parmigiano Reggiano. Am avut paste gătite pe o roată de parmezan, inclusiv și pentru cei care consumă fără gluten, am avut paste fără gluten.

La Main Course am avut Roasted Beef Black Angus Uruguay, un antricot, Creveți de Argentina în sos de capere cu unt, am avut Ouă Benedict, Ouă Florentine pentru vegetarieni, pâine fără gluten, legume la grătar: vinete, dovlecei, ardei gras, ciuperci. Pentru vegetarieni am avut o conopidă coaptă cu unt de cocos. Foarte mult au mers pastele, cele gătite în roata de parmezan.

Au fost foarte mulți vegetarieni, vegani. La desert am avut macaroons, iar la partea de băuturi am avut un bar de detox cu shot-uri de ghimbir, lime și ananas, fresh-uri cu iarbă de grâu, fresh-uri cu sfeclă roșie și lime., a declarat Laurențiu Iordache, administratorul restaurantului, pentru SpyNews.

Citeşte şi: Conflict de interese la nivel înalt! General Motors oprește plata publicității pe Twitter după ce Elon Musk a finalizat achiziția platformei