- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cât câştigă o asistentă tv în 2022! Impresionantul salariu al Ramonei Olaru de la Antena 1! „Nu mă aşteptam nici eu!”

13 Oct, 19:56 • Cornel Ghimeșan
Ramona Olaru este asistentă TV în emisiunea matinală prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil la Antena 1, iar de curând a prezentat şi show-ul "Splash! Vedeta la apă". Vedeta a vorbit recent şi despre veniturile sale, despre care susţine că este foarte mulţumită.
Cât câştigă o asistentă tv în 2022! Impresionantul salariu al Ramonei Olaru de la Antena 1! Nu mă aşteptam nici eu!

Cât câştigă o asistenta tv în 2022! Vedeta a declarat că este mulțumită de ascensiunea ei în televiziune. „Sunt mai mult decât mulțumită, pentru că am primit mult mai mult decât m-aș fi așteptat. Lucrurile se întâmplă mult peste ceea ce credeam eu că pot duce ca om: și fizic, și profesional, și intelectual. Au venit către mine proiecte și lucruri pe care n-am crezut niciodată că sunt în stare să le fac. Și sunt mândră de mine. Dar nu mi se urcă la cap”, a spus Ramona Olaru pentru OK!Magazine.

Citeşte şi: Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Andra, Vlăduţa Lupău sau Culiţă Sterp. Tariful nu este deloc unul mic

„Eu rămân în continuare aceeași fată simplă, modestă și plictisitoare de la țară. Da, chiar am crezut despre mine că sunt plictisitoare până să mi se demonstreze de cele mai multe ori că sunt chiar amuzantă. Oamenii asta cred și insistă să fiu în proiectele lor. E bine, e foarte bine”, a mai adăugat asistenta TV.

Despre salariul lunar pe care îl încasează, vedeta nu a dorit să ofere prea multe detalii, însă a explicat că atât ea, cât și colegii de emisiune, s-au îmbogățit, fiind mulțumită de veniturile sale. „Dacă suntem plătiți bine? Pot să spun doar că ne-am îmbogățit! Ne-am îmbogățit cu toții. Uită-te la mine, am venit de la țară și acum sunt o lady”, a mai adăugat Ramona Olaru.

Surse din piaţa media susţin că Ramona Olaru ar avea un salariu de 3.000 de euro lunar, dar ea mai câștigă bani și din diverse contracte de imagine!

Citeşte şi: Surpriză pe piaţa media! O vedetă a plecat de la Pro TV după 15 ani: „Acum îmi doresc sănătate!”

Salarii între 1.000 şi 2.000 de euro în 2022

Daniela Crudu, probabil cea mai cunsocută asistentă TV, încasa 500 de euro pe lună la emisiunea „Un show păcătos” a lui Dan Capatos. Cam la fel era plătită şi Bianca Drăguşanu! De asemenea, Emily Burghelea, tânăra care a ocupat postul de asistentă TV la emisiunea Acces Direct de la Antena 1 era plătită cu un salariu de aproximativ 3.000 de lei pe lună. Andreea, prima asistentă transgender din România, care a lucrat cu Iulia Albu la Antena Stars, ar fi primit un salariu de 2800 de lei în calitate de asistentă TV. Acum, în 2022, o asistentă Tv, încadrată la un salariu mediu, ar câștiga în jur de 1.000- 2.000 de euro pe lună.

Daniela Crudu, Loredana Chivu, Anamaria Mocanu, Roxana Vancea, Raluca Dumitru, Andreea Tonciu, Marina Dina și Bianca Drăgușanu au făcut carieră în postura de asistente TV.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult