- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Andra, Vlăduţa Lupău sau Culiţă Sterp. Tariful nu este deloc unul mic

11 Oct, 15:45 • stefan.vlad
Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Andra, Vlăduţa Lupău sau Culiţă Sterp. Sunt printre cei mai apreciaţi şi iubiţi artişti ai momentului, motiv pentru care se bucură de o comunitate numeroasă pe reţelele de socializare. Chiar dacă au foarte mulţi fani, puţini dintre ei îşi permit să îi cheme la vreun eveniment privat.
Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Andra, Vlăduţa Lupău sau Culiţă Sterp. Tariful nu este deloc unul mic

Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Andra, Vlăduţa Lupău sau Culiţă Sterp. Pentru a întreţine atmosfera la evenimentele private, cei trei artişti percep tarife destul de mari comparativ cu alţi colegi de breaslă mai puţin apreciaţi.

Citeşte şi: Cum procedează vedetele din România ca să plătească facturi mai mici: „Am mai trecut prin asta pe vremea lui Ceauşescu, dar acum condiţiile sunt mult mai aspre”

Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Andra

În vârstă de 36 de ani, Andra este una dintre cele mai buni voci din România, iar tariful său pentru un eveniment este pe măsură.

Pentru două evenimente care au avut loc în luna septembrie în Germania, în Munchen și Dusseldorf, cântăreața ar fi încasat nu mai puțin de 40.000 de euro, câte 20.000 de euro pentru fiecare. Vedeta a fost însoțită de trupa sa, salariile celor care o compun fiind asigurate din aceeași sumă, scrie Fanatik.

În luna august, la scurt timp după întoarcerea din vacanța din Spania, Andra a avut concerte în Sibiu, Iași, Satu Mare și Uricani, fiind răsplătită cu 48.000 de euro. Pentru un moment artistic de 50 de minute, tariful artistei este de 12.000 de euro, plus TVA.

Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Vlăduţa Lupău

Vlăduța Lupău a devenit foarte cunoscută după ce a scos hituri pe bandă rulantă. Nu este de mirare că  vedeta este foarte solicitată la nunți și botezuri, însă trebuie să știți că tariful cerut nu este deloc unul mic.

Artista și-a mărit tariful, odată ce a crescut și popularitatea sa. Celebritatea se plătește scump, iar cei care își doresc să o aibă pe Vlăduța Lupău la ei la nuntă sau la ziua de naștere, trebuie să fie pregătiți cu o sumă de 5.000 de euro. Clienții vor plăti acești bani doar pentru câteva ore.

Cei care vor să o închirieze pe Vlăduța toată noaptea și să țină un program întreg, vor fi nevoiți să scoată din buzunar o sumă dublă, mai exact, 10.000 de euro.

Vezi şi: Câţi bani a câştigat Lidia Buble de la Pro TV. Artista a stat doar o lună în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Culiţă Sterp

Culiță Sterp avea foarte mulți fani și înainte de a participa la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, însă popularitatea lui a crescut odată cu experiența aceasta. Având în vedere acest aspect, tariful perceput pentru a cânta la nunți alături de formația lui s-a mărit.

Anul trecut, pentru o petrecere la care cânta toată noaptea alături de formația sa, Culiță Sterp cerea în jur de 4.000 de euro. Acești bani nu-i reveneau lui în totalitatea pentru că îi împărțea cu cei din formație.

Acum, Culiță Sterp cere mai mult pentru un show la un eveniment privat. Raul Zeța, managerul artistic al acestuia, a vorbit despre tarifele pe care le percepe Faimosul.

Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte personae. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea‘, a spus managerul lui Culiță Sterp.