- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Surpriză pe piaţa media! O vedetă a plecat de la Pro TV după 15 ani: „Acum îmi doresc sănătate!”

11 Oct, 18:45 • Cornel Ghimeșan
Anunţ surprinzător făcut de una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Pro TV. După mai bine de 15 ani, a spus "Adio!" televiziunii şi s-a dedicat afacerilor personale.
Surpriză pe piaţa media! O vedetă a plecat de la Pro TV după 15 ani: Acum îmi doresc sănătate!

Surpriză pe piaţa media! Geanina Ilieș a decis să încheie contractul cu Pro TV, acolo unde, mai bine de 15 ani, a jucat în diferite seriale TV, a fost concurentă la reality show-ul „Ferma”, a prezentat „Gospodar fără pereche” şi, ultimamoară, a fost gazda emisiunii „Hai să fim super” de la Pro TV Plus, unde avea ca invitați actuali sau foști sportivi de top ai României.

Citeşte şi: Cât te costă dacă vrei să-ţi cânte Andra, Vlăduţa Lupău sau Culiţă Sterp. Tariful nu este deloc unul mic

Geanina Ilieş a decis să se axeze pe cu totul alte aspecte ale vieții ei. „Cel puțin în perioada asta sunt într-o schimbare la nivel psihic. Cred că toți trecem după o anumită vârstă prin asta, începem să gândim altfel, nu știu, cred că ne maturizăm! Știm exact ce vrem de la viață! Începem să ne iubim mai mult, ne respectăm mai mult și începem să prioritizăm toate lucrurile pe care le vrem pentru noi Acum îmi doresc sănătate, liniște sufletească, că, în rest, mi le fac eu pe toate!”, a declarat vedeta pentru Click!.

Citeşte şi: Influencerii, vizați de ANAF. Cum sunt urmăriți românii de pe paginile de socializare

Geanina Ilieș, 37 de ani, are un băiat, Patrick, acum în vârstă acum de 16 ani, din căsătoria cu omul de afaceri Irinel Varga. cei doi s-au despărţit de mai mult timp, iar vedeta a avut relaţii cu mai mulţi bărbaţi celebri din România. „Patrick mi-a schimbat total viaţa, mi-a metamorfozat psihicul şi m-a făcut să-mi iau în serios acest angajament de mamă. Am devenit mult mai sensibilă, e tot ce iubesc mai mult, mai curat şi mai neconditionat”, spunea acum câţiva ani Geanina Ilieş.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult