Cât costă o porție de mămăligă sau câteva felii de pâine la Taverna Racilor. Iubitorii de fructe de mare au devenit clienți fideli ai restaurantului condus de Pescobar, datorită prețurilor accesibile.
Taverna Racilor din Capitală se numără printre restaurantele preferate de iubitorii de fructe de mare. Cei care i-au trecut pragul o dată, revin ori de câte ori au ocazia pentru a savura preparatele delicioase pregătite de bucătarii restaurantului.
Prețurile sunt accesibile, însă nu sunt pentru toată lumea. De exemplu, o porție de mămăligă (aproximativ 260 de grame) costă 20 de lei, un preț destul de mare pentru mulți dintre cei care lucrează pe salariul minim pe economie.
Un coș cu pâine, adică 4 bucăți (200 de grame), costă 15 lei, scrie cancan.ro.
Sosurile sunt nelipsite de pe mesele clienților, care plătesc puțin peste 10 lei. De exemplu, un sos de usturoi, de 50 de grame, costă 12 lei, la fel ca și maioneza picantă. Clienții mai pot comanda și alte sosuri precum: sos aioli, sos picant Sriracha, sweet chilli, toate în cantitate de 50 de grame și toate la prețul de 12 lei.