Nu doar că nu e bine să ratezi micul-dejun, e important să îl tratezi și cu seriozitate. De ce? Pentru că poate fi un moment de răsfăț culinar care te poate pregăti pentru restul zilei. În loc să savurezi un smoothie rapid sau să mănânci ouă ochiuri, încearcă această rețetă care îmbină creme fine, texturi crocante și un ou poșat de toată splendoarea – totul într-o armonie a ingredientelor.
Te-ar mai putea interesa și: Rețeta de clătite care a cucerit-o pe Monica Bîrlădeanu. Cum se prepară Falatitele
Însăși combinația de ingrediente: felia crocantă de pâine prăjită, acoperită de o cremă de avocado cu iaurt grecesc, cu puțin usturoi și aromată cu suc de lămâie. Peste acestea, spanac sotat și un ou poșat cu interior moale, iar la final, piesa de rezistență: chives proaspăt (ceapă verde), putin ulei de măsline și un amestec de condimente și seminte cunoscute drept praf de dukkah. În felul acesta, îți vei transforma dimineața într-o experiență culinară deosebită.
Pentru cremă:
Asamblare:
Mod de preparare:
După ce tai oul, iar gălbenușul se prelinge pe straturile de avocado și spanac, vei vedea de ce această rețetă este populară. Este o rețetă rapidă, simplă și specială, motiv pentru care merită să facă parte din meniul tău zilnic.
Te-ar mai putea interesa și: Rețeta de tiramisu ca în Italia. Secretul gustului desăvârșit