- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Serghei Mizil o duce bine și pe timp de criză. Din ce face bani celebrul afacerist

10 Jun, 20:51 • Stefan Simion
Serghei Mizil se descurcă și pe vreme de criză. Cunoscutul afacerist care în tinerețe i-a dat mari de cap lui Nicolae Ceaușescu, a dezvăluit într-un interviu din ce-și întreține familia în 2023. 
Serghei Mizil o duce bine și pe timp de criză. Din ce face bani celebrul afacerist

Serghei Mizil (67 de ani), unul dintre cele mai apreciate persoane din online-ul românesc, are afaceri în imobiliare.

„Am construit, am vândut și acum am terenuri. Nu mai construiesc, că nu mai știm ce se întâmplă cu ‘ROBORUL-MOBORUL’. Iei cu un ban și te trezești peste ceva timp că s-a dublat. Momentan, fac tranzacții cu terenuri”, a declarat pamfletarul, pentru site-ul RomâniaTV.net.

De asemenea, Serghei Mizil primește bani frumoși din reclame.

„Am diverse contracte cu firme, fac reclame.

Fiică-mea se ocupă de magazinul cu tricouri”, a mai împărtășit Mizil.

În plus, fostul bișnițar realizează vloguri și podcasturi, cu ajutorul fiicei sale.

„O parte o monetizez, o parte nu. Când vorbesc (n.r. – împotriva standardelor din social media), ți-am zis, mă taie”, a comentat Mizil, nemulțumit de cenzura impusă de Big Tech.

Serghei Mizil
Serghei Mizil

Afaceristul a trebuit să-și închidă afacerile din HORECA, pentru că i-au dat mari bătăi de cap.

„Eu am închis de mult timp afacerile, din cauza personalului.

Și când aveam cârciumi, au venit ‘sanitar-veterinarul’, primăria, poliția comunitară, ANAF, Garda Financiară. Zi de zi venea cineva! Trebuia tot timpul săi ai și alea, și alea, și alea”, a declarat Mizil, pentru sursa citată.

Serghei Mizil, star de film

Serghei Mizil cochetează și cu actoria. Vedeta abia așteaptă lansarea noului său film, în care joacă rolul unui șef al deținuților dintr-un peniteciar.

„E un film în regia lui Saizescu (n.r. – fiul lui Geo Saizescu), de prima mână. Acțiunea se petrece într-o pușcărie, o piesă de teatru… Eu sunt un pușcăriaș, un șef pe acolo, care intră în acest joc.

Din punctul meu de vedere, filmul este foarte mișto făcut, echipa e foarte OK. Cu o parte dintre ei mă știam, din afara filmelor”, a comentat Serghei Mizil, pentru RomâniaTV.net.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult