Șnițele poloneze. Sunt gata imediat și sunt delicioase. Pentru preparare ai nevoie doar de câteva ingrediente.
Bucătăresele din Polonia folosesc pentru prepararea delicioaselor șnițele următoarele ingrediente: 360 de grame de piept de pui, 50 de grame de cașcaval ras, jumătate de ardei gras roșu și jumătate de ardei gras verde. De asemenea, mai aveți nevoie și de un ou, două linguri de făină, două linguri de smântână, pătrunjel verde tocat mărunt, sare, piper, boia dulce, cât și, evident, ulei pentru prăjit.
Citește și Zacuscă de ghebe ca la mama acasă. Rețeta pas cu pas pentru un gust desăvârșit
Mod de preparare
Tăiem mărunt pieptul de pui, după care îl dăm prin cașcaval ras. Ardeiul gras se taie în cubulețe mici și tocam pătrunjelul. Punem toate aceste ingrediente într-un bol și le amestecăm. Adăugăm și boia, piper, sare, ou, făină și smântână și amestecăm totul din nou, scrie click.ro.
Se pune puțin ulei într-o tigaie și începem să luăm din compoziție cu ajuntorul unei linguri. Lăsăm să se prăjească, după care scoatem snitelele pe o farfurie.
Citește și Rețeta de papanași a lui chef Florin Dumitrescu. Care este secretul celebrului băcătar