- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Veste bună pentru fanii UNTOLD. Liber la bilete fără să se înregistreze pe site-ul festivalului

29 Nov, 22:51 • Dobran Viorel
Trupa Imagine Dragons va cânta în premieră în România, la UNTOLD, iar Armin van Buuren revine pe scena principală a festivalului cu un show special.
Veste bună pentru fanii UNTOLD. Liber la bilete fără să se înregistreze pe site-ul festivalului

Fanii pot cumpăra bilete la UNTOLD, începând de marţi, fără să se înregistreze pe site-ul festivalului, anunţă organizatorii. Începe cea de-a treia rundă de vânzare, iar preţurile pornesc de la 139 de euro plus taxe şi sunt disponibile abonamente General Access, Risk-Free şi VIP. Acestea se pot achiziţiona de pe untold.com.

Săptămâna trecută organizatorii au anunţat primele nume internaţionale care vor veni în România vara viitoare. Trupa Imagine Dragons va cânta în premieră în România, la UNTOLD, iar Armin van Buuren revine pe scena principală a festivalului, cu un show creat special pentru cea de-a 8-a ediţie.  În 2023, UNTOLD va avea loc între 3 şi 6 august, în Cluj-Napoca.

FOTO! S-a deschis Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Organizare ca la Untold, preturi de Viena! Cât plătesc bucureștenii pentru o porție de falafel, un cozonac sau alte produse „tradiționale”

Armin Van Buuren revine la Festivalul Untold după o pauză de trei ani, evenimentul muzical urmând să aibă loc între 3 şi 6 august 2023, la Cluj-Napoca.

Organizatorii festivalului au anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, că unul dintre cei mai iubiţi artişti din line-up-ul Untold, Armin van Buuren, se întoarce pe scena principală a festivalului, anul viitor.
“Artistul revine la festivalul său de suflet, aşa cum a declarat în nenumărate rânduri, iar relaţia care s-a creat între el şi publicul Untold este unică. Armin van Buuren este unul dintre cei mai aşteptaţi DJ din povestea Untold şi promite că show-ul lui de pe mainstage va fi unul memorabil. Olandezul a fost prezent în line-up-ul festivalului încă de la prima ediţie, din 2015. Armin van Buuren s-a aflat, pentru 21 de ani la rând, în lista primilor cinci DJ ai lumii si a reuşit ca la fiecare apariţie live pe Cluj-Arena să construiască o relaţie specială cu fanii festivalului Untold. Este artistul care a scris cel mai frumos capitol din povestea Untold”, au transmis organizatorii.
Ei au reamintit că, la ediţia aniversară din 2019, artistul a pregătit pentru fanii festivalului un show istoric de şapte ore şi jumătate, în exclusivitate pentru Untold, care a debutat cu Imnul României, ~Deşteaptă-te Române”. Armin van Buuren i-a avut ca invitaţi speciali pe membrii orchestrei Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca.
“Armin van Buuren este unul dintre cei mai dedicaţi oameni de pe scena muzicii electronice, iubeşte România, iar fanii Untold sunt îndrăgostiţi de artistul care a dus live set-ul de festival la nivelul următor. A intrat în industria muzicală cu o diplomă în avocatură, iar acum este cel mai bine cotat DJ trance în clasamentul oficial DJ Mag Top 100. Are o carieră impresionantă, de peste 21 de ani este headliner la cele mai mari festivaluri din lume, a fost nominalizat la premiile Grammy la categoria «Cea mai bună piesă dance», are 12 trofee DJ Awards, 27 premii International Dance Music Awards, un show radio (A State Of Trance) cu peste 45 de milioane de ascultători săptămânal”, a precizat sursa citată.

Organizatorii Festivalului UNTOLD scot la vânzare 10.000 de abonamente pentru ediţia din 2023, care va avea loc în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca

Armin van Buuren a fost votat de cinci ori DJ-ul numărul 1 al lumii, a lansat piese care au ajuns pe primul loc în diverse clasamente mondiale, are propriul MasterClass şi este implicat în acţiuni de protecţie a mediului. În decembrie 2019 a fost numit Ambasador Global al organizaţiei WWF, în cadrul campaniei #BeatPlastic. Armin van Buuren a fost recompensat cu ”Buma Cultuur Pop Award”, unul dintre cele mai prestigioase premii acordate în Olanda, şi este şi personajul unei cărţi, ”Armin Only”, lansată în 2009 şi scrisă de Coen Bom.
Organizatorii au mai anunţat că pentru 10.000 de fani ai festivalului, înregistraţi pe untold.com, călătoria spre ediţia de anul viitor începe în 28 noiembrie, cu a doua etapă de vânzări. Doar cei care se înscriu până atunci pe site-ul festivalului pot cumpăra abonamente la preţuri speciale, luni, 28 noiembrie, ora 19:00, după cum urmeaază: General Access Basic: 129 euro + taxe (preţ final 250 de euro + taxe), General Access Risk-Free: 149 euro + taxe (preţ final 270 de euro + taxe), VIP: 350 euro + taxe (preţ final 500 de euro + taxe). Festivalul Untold va avea loc între 3 şi 6 august 2023, în Cluj-Napoca.